Minoră româncă, obligată de soră să se prostitueze în Italia

Minoră româncă, obligată de soră să se prostitueze în Italia
O româncă de 16 ani a fost forțată să se prostitueze în Italia chiar de sora ei. Coșmarul tinerei a luat sfârșit după un an, în urma unei intervenții a carabinierilor din Torino.

Tânăra fusese adusă din România de sora sa sub promisiunea că îi va găsi un loc de muncă în Italia ca baby sitter sau chelneriță, informează ADN Kronos. Odată ajunsă în Italia, minora a fost obligată să se prostitueze, sub amenințările surorii sale și ale logondicului acesteia, un român de 21 de ani.

Victima are în prezent 17 ani. Ea a fost adusă în Italia în martie anul trecut, în orașul Torino.

Minora a realizat încă din prima lună că sora sa se prostitua în Italia. Banii erau aduși logodnicului care nu avea un loc de muncă. Ambii au obligat-o pe tânără să întrețină relații sexuale contra cost. Mai mult, logodnicul surorii sale a amenințat-o că, în caz contrar, îi va ucide familia din România.

În urma unei acțiuni pentru combaterea prostituției, carabinierii au reușit să aresteze trei persoane și să o salveze pe tânăra româncă din mâinile proxeneților. Au ajuns după gratii sora victimei, iubitul acesteia, precum și un bărbat care o însoțea zilnic pe minoră la "locul de muncă".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
66

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
100

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
938

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...