Ministrul Mediului a plecat de la Botoșani cu „o listă lungă de sarcini” (video)

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a declarat într-o conferință de presă desfășurată cu ocazia vizitei sale de lucru, în județul Botoșani, că pleacă din județul nostru cu „o listă lungă de sarcini”.

În cadrul vizitei s-a întâlnit cu primarii din județ, ocazie cu care a fost pus la curent cu problemele cu care se confruntă comunitatea botoșăneană.

Am interacționat cu primarii și am plecat cu o foarte lungă listă de sarcini pe care le-am primit de la aceștia, pentru a le gestiona începând cu ziua de mâine (n.r. 24 octombrie 2023). Eu cred că acesta este rolul Guvernului, al miniștrilor, pentru ca pe lângă activitatea specifică de birou să putem să coborâm în rândul comunităților locale și să vedem exact lucrurile cu care aceștia se confruntă pentru a putea lua cele mai bune decizii”, a declarat Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Mai mult decât atât, acesta a precizat și faptul că problemele botoșănenilor sunt asemănătoare cu cele ale cetățenilor din Bacău, de acolo de unde provine el.

Așa că mă bucur să mă aflu în județul Botoșani, care nu este foarte departe de județul Bacău, de unde vin eu. Am constatat că problemele cu care se confruntă cetățenii județului sunt asemănătoare cu cele cu care se confruntă și cetățenii județului Bacău despre care vorbeam mai devreme, respectiv investițiile primarilor în eficientizarea energetică a clădirilor publice, iluminatul public stradal, investițiile în apă-canal și această problemă asemănătoare pe care o avem în județul Bacău, și anume alimentarea cu apă potabilă a unei părți însemnate a județului”, a mai spus ministrul Mircea Fechet.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Copii abandonați în Maternitatea din Botoșani, medicii spun că numărul a crescut în 2024! (video)

Wednesday, 18 September 2024

Cinci copii au fost abandonați de la începutul anului 2024 și până în prezent în Maternitatea din Botoșani. Cadrele medicale spun că numărul este mai mare în compar...

Cele mai grave malformații cu care se pot naște copiii. Medic din Botoșani: „Începe o luptă contracronometru” (video)

Wednesday, 18 September 2024

Medicul Carmen Zaboloteanu, șefa Secției de Neonatologie din cadrul Maternității din Botoșani, spune că cele mai grave malformații cu care s-au născut copiii în Botoșani în primel...

Cum a fost salvat Ianis din Botoșani de medicii din două țări, operație cu preotul aproape! (foto, video)

Wednesday, 18 September 2024

De pe Secția de Neonatologie a Maternității din Botoșani auzim cele mai dureroase povești și curg cele mai multe lacrimi adesea. Pe de altă parte, de aici auzim și cele mai impresionante pove...