MIERCURI: Ședință de Consiliu Județean. VEZI proiectele de pe ordinea de zi!

MIERCURI: Ședință de Consiliu Județean. VEZI proiectele de pe ordinea de zi!
Miercuri, 26 iunie 2013, este programată şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Botoşani, cu 11 proiecte de hotărâre pe ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind atribuirea unei licenţe de traseu pentru curse regulate speciale

2. Proiect de hotărâre privind trecerea unor bunuri care aparţin domeniului public al Judeţului Botoşani din administrarea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani în administrarea Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, pentru desfăşurarea activităţilor de învăţământ a Colegiului Naţional Grigore Ghica Dorohoi.

3. Proiect de hotărâre privind actualizarea monografiei economico-militară a judeţului Botoşani

4. Proiect de hotărâre privind iniţierea procedurii de desfiinţare a Sanatoriului de Pneumoftiziologie Guranda, judeţul Botoşani.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 51 din 30.05.2013.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 42 din 25.04.2013 privind aprobarea organigramelor şi statelor de funcţii  pentru aparatul permanent de lucru al Consiliului Judeţean Botoşani şi  instituţiile publice de interes judeţean care au prevăzute  în structură posturi contractuale.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentelor de organizare şi funcţionare a aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Botoşani şi a unor instituţii publice din subordinea Consiliului Judeţean Botoşani.

8. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu judeţean şi al bugetului instituţiilor şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii, pe anul 2013.

9. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Botoşani nr. 118 din 29.07.2009 privind aprobarea Proiectului  Reabilitarea şi valorificarea durabilă a obiectivului de patrimoniu Complexul Monahal Coşula, judeţul Botoşani şi a contribuţiei financiare a Consiliului Judeţean Botoşani necesară implementării acestui proiect.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului Îmbunătăţirea capacităţii şi calităţii sistemului de intervenţie  în situaţii de urgenţă în condiţii de iarnă, a cheltuielilor şi a activităţilor legate de proiect, aferente Consiliului Judeţean Botoşani

11. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea Anexei nr. 2 la Hotărârea Consiliului Judeţean Botoşani  nr. 39 din 25.04.2013 privind aprobarea Programului anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile pe anul 2013 şi a Regulamentului privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate din fonduri ale bugetului Judeţului Botoşani pentru activităţi non-profit de interes judeţean

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Septuagenar băgat după gratii la Botoșani: A furat și va sta trei ani în închisoare!

astăzi, 16:27

În cursul zilei de vineri, Judecătoria Suceava a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru un bărbat de 73 de ani, din municipiul Suceava.Instanța de judecată a ...

Încă o minivacanță la orizont: Patru zile libere legate în august!

astăzi, 15:12
67

După minivacanța de Rusalii, angajații din România vor avea parte de o nouă perioadă de relaxare luna viitoare. Aceștia se vor putea bucura de un weekend prelungit, grație unei noi zile l...

Nou val de caniculă peste România, meteorologii anunță temperaturi de până la 40 de grade!

astăzi, 12:44
196

Vremea va deveni cãlduroasã în cea mai mare parte a ţãrii, iar în vestul, sudul și estul ţãrii va deveni canicularã, cu disconfort termic în cre...