Micuțul Alexandru, un înger de numai 3 săptămâni, luptă pentru viață!

Micuțul Alexandru, un înger de numai 3 săptămâni, luptă pentru viață!

   salveazaoinima.ro

Astăzi, ne adresăm dumneavoastră cu un apel umplut de speranță, dar și de urgență, pentru unul dintre cele mai sensibile și emoționante cazuri pe care le-am întâlnit până acum. Ne referim la situația disperată a micuțului Alexandru Ioan Ailioaie, un înger de numai 3 săptămâni, care se luptă cu afecțiuni severe: pre-eclampsia și sindromul HELLP, diagnosticate imediat după naștere.

În fața unei astfel de provocări, familia Ailioaie se vede nevoită să strângă suma de 12.800 EURO, necesară pentru tratamentul salvator la Clinica Sanador, o sumă care depășește cu mult posibilitățile financiare ale familiei. În aceste momente de cumpănă, fiecare zi contează, fiecare gest poate însemna diferența dintre viață și suferință pentru Alexandru Ioan.

Cu inimile grele, dar pline de speranță, ne-am alăturat familiei Ailioaie în această luptă pentru viață, acceptând cazul Alexandru în programul nostru și demarând o campanie de strângere de fonduri prin intermediul celei mai mari platforme de donații online din România. Scopul nostru este clar: să adunăm fondurile necesare cât mai curând posibil, pentru a asigura lui Alexandru Ioan tratamentul de care are atât de urgent nevoie.

Vă invităm cu toată inima să vă alăturați acestei cauze nobile, accesând https://salveazaoinima.ro/alexandru-ailioaie/ și contribuind la fondurile necesare pentru salvarea micuțului Alexandru Ioan. Fiecare donație, indiferent de mărime, este un pas înainte spre un viitor în care acest copil minunat va putea crește sănătos și fericit, departe de umbra bolii și suferinței.

Vă mulțumim din suflet pentru orice ajutor oferit și pentru că alegeți să fiți parte din această misiune de salvare. Împreună, avem puterea de a schimba destinul unui suflet inocent, oferindu-i șansa la o viață plină de posibilități.

Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare gest de sprijin și pentru că alegeți să fiți alături de Alex în aceste momente critice.

Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”

CIF: 31015982

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001

Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

Cod SWIFT: BTRLRO22

Cod BIC: BTRL

Banca: Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați în transferul bancar, la detaliile plății, numele AILIOAIE ALEX                   

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Opțiuni potrivite pentru păstrarea și transportarea produselor în siguranță

astăzi, 11:14
7

Putem observa cu toții că domeniul comercializării produselor este extrem de competitiv, iar păstrarea și transportarea produselor în siguranță reprezintă unul dintre cele mai importante...

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
68

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...

Sărbătoare într-o parohie din municipiul Botoșani, zeci de credincioși asistă la slujbă! (Foto, Video)

astăzi, 10:15
96

"Izvorul Tămăduirii" este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. Având în vedere că ea este nedespărțită de Fiul ei, ea este și o zi de prăznuire a lui Hristos....