Mesaj sfâșietor al iubitului fetei care a murit în accidentul de la Darabani

Mesaj sfâșietor al iubitului fetei care a murit în accidentul de la Darabani

   Facebook Anda Danaila

Moartea tinerei în vârstă de doar 22 de ani, implicată sâmbătă în accidentul din orașul Darabani, este plânsă de toți cei care au cunoscut-o.

Iubitul fetei, sfâșiat de durere, a postat pe o rețea de socializare un mesaj pentru cea care nu mai este printre noi și alături de care ar fi vrut să își croiască un viitor.

“...mari goluri vor ramane scumpa mea. Te iubesc si te voi iubi mereu, ma macina gandul ca nu mai am cui sa ii spun (BUBU) ai lasat o mare de goliciune intre noi toti cei dragi. Te iubesc enorm de mult scumpa mea Anduta. I love you BB... soarele o sa apuna, iar noi nu vom mai fi doi in seara privind cum ne mangaie cu razele sale calde fetele noastre pline de iubire, fericire, voiosie, dragoste de frumos. Acum te iuti de sus cu jale stand in stanga lui tata. Te iubesc enorm de mult Copil scump ", a scris pe Facebook iubitul fetei.

Tânărul a primit zeci de mesaje de încurajare și de condoleanțe de la cunoscuți. La locul accidentului, cunoscuții au aprins lumânări în memoria tinerei. 

Anda Dănăilă, în vârstă de 22 de ani, se afla sâmbătă la volanul unui VW Golf, în mașina fiind și fratele acesteia. Cei doi se deplasau pe strada 1 Decembrie, când au fost izbiți violent de șoferul unui Audi. Mașinile au fost proiectate mai apoi într-un alt autoturism și o căruță. Fata a rămas încarcerată, fiind scoasă de pompieri. Ea a murit la Spitalul Județean Mavromati, pe masa de operație. Fratele ei a fost rănit, suferind o fractură de femur. Alte patru persoane implicate în accident au ajuns la spital.

Șoferul care a provocat accidentul era băut, având o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
281

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
199

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
50

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...