Masina cu trei bunicute, rasturnata in zapada: Femeile mergeau la dializa! FOTO

Masina cu trei bunicute, rasturnata in zapada: Femeile mergeau la dializa! FOTO
Trei femei au tras o sperietura zdravana dupa ce masina cu care se deplasau a derapat si s-a rasturnat pe marginea drumului!

Femeile sunt din Havarna si veneau la Botosani, la dializa, cu masina unei firme care se ocupa cu transportul persoanelor dializate.

La un moment dat, pe raza localitatii Cervicesti, masina a derapat, a patruns pe contrasens, s-a rotit si a intrat intr-un mal de zapada de pe marginea drumului.





"Veneam dintre Dorohoi si in curba, pe sensul celalalt de mers, veneau doua masini. Masina care era in spate a vrut sa intre in depasire, am franat, m-am intors si am intrat in sant. Am franat ca sa aiba timp cealalta masina sa treaca", a spus Cristian Ivan, soferul masinii.

Din primele cercetari, politistii au stabilit ca accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum.

"Din primele verificari rezulta ca evenimentul s-a produs pe fondul unui carosabil acoperit cu zapada si polei. Conducatorul auto nu a redus viteza de deplasare la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si a intrat in partea stanga, pe sensul opus de mers, in afara partii carosabile", a declarat cms. sef Teodor Orhei, din cadrul Politiei Rutiere Botosani.

Din fericire, cele trei femei, cu varste de 65, 74 si respectiv 76 de ani, nu au fost ranite. Ele au fost preluate de doua Ambulante si transportate la spital pentru dializa.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
316

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...