Maşină avariată de un şofer beat! VEZI ce alcoolemie avea!

Maşină avariată de un şofer beat! VEZI ce alcoolemie avea!
O şoferiţă a avut ghinionul de a se afla în preajma unui botoşănean care, cu aburi de alcool la volan, a încercat să pornească de pe loc, dar fără să se asigure!

Miercuri, în jurul orei 17.00, Poliția Municipiului Botoșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Primăverii din municipiul Botoșani s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar unul dintre conducătorii auto implicați se află sub influența băuturilor alcoolice.
          
La faţa locului poliţiştii au identificat un bărbat de 44 ani, din municipiul Botoșani, stabilindu-se că acesta, în timp ce se afla la volanul unui autoturism staţionat, ar fi încercat să plece de pe loc fără să se asigure însă corespunzător, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie din municipiul Botoşani.

Conducătorul auto implicat în producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentraţie de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Mc. Ioan Valahul; Sf. Ier. Epifanie, Arhiepiscopul Ciprului, şi Gherman, Patriarhul Constantinopolului

astăzi, 08:00
6

Sfântul Ioan Valahul s-a născut pe la anul 1644, pe vremea binecredinciosului domn Matei Basarab (1632-1654), şi era din Ţara Românească. A fost luat rob de turci în anul 1659, p...

”Românii au talent” 2024: Cine sunt botoșănenii care au ajuns în semifinala competiției!

Sâmbătă, 11 Mai 2024
551

Miruna Iustina Gireadă, Daniel Ciobbanu și Emanuel Barica sunt botoșănenii care au ajuns în sezonul 14 pe scena ”Românii au talent”, acestora adăugându-li-se și Nic...

Benzar, reacție dură după ce Comisia de Recurs i-a redus suspendarea lui Hakim. ”Trebuia să mă omoare? Poate sunt interese!”

Sâmbătă, 11 Mai 2024
193

Comisia de Recurs a redus pedeapsa de 6 etape primită inițial de Hakim Abdallah la doar două, informație dezvăluită de Fanatik. Atacantul l-a accidentat grav la cap pe Romario Benzar în Bo...