Mars retrage de pe piață mai multe loturi de înghețată Bounty, Snickers și Twix

Mars retrage de pe piață mai multe loturi de înghețată Bounty, Snickers și Twix

Compania Mars recheamă de pe piața din România mai multe loturi de înghețată Bounty, Snickers și Twix, din cauza prezenței oxidului de etilenă într-un ingredient produs de unul dintre furnizorii companiei, la niveluri mai mari decât cele permise de legislația UE.

Deși nivelul de oxid de etilenă din ingredientul afectat este peste limitele legale pentru Europa, compania spune că folosește doar o cantitate mică din acest ingredient în înghețată.

„Ca urmare, nivelul de oxid de etilenă din înghețată este minimal și mult sub limitele legale din Europa pentru ingredient. Consumarea produsului nu este nocivă”, precizează compania.

Compania spune că în cazul în care consumatorul dorește rambursarea costului, acesta trebuie să trimită poza ambalajului fiecarui produs, împreună cu numele și prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa poștală, la contactmars@mhmr.ro.

Pentru validarea cererii, în poza sau pozele transmise trebuie să fie vizibile data valabilității și codul lotului pentru fiecare produs. Aceste informații sunt pe spatele ambalajului.

Compania va rambursa un voucher de cumpărături de valoarea produselor achiziționate.

Consumatorul trebuie să păstreze ambalajul fizic al produsului până la data la care primește voucherul.

 

Spune-ne opinia ta