Marcu despre candidatura lui Domonco: "Daca lasam ca fiecare cetatean din aceasta tara sa candideze, ajungem la nebuni!"

Marcu despre candidatura lui Domonco: "Daca lasam ca fiecare cetatean din aceasta tara sa candideze, ajungem la nebuni!"

Ioan Domonco pe 13 februarie, la Conferinta Extraordinara Judeteana a PSD Botosani

Presedintele organizatiei PSD Botosani, Gheorghe Marcu, a fost nevoit in aceasta dimineata sa studieze personal lista depusa la sediul central al partidului, din Bucuresti, pentru a se convinge ca printre candidatii care "poftesc" la sefia formatiunii figureaza si dorohoianul Ioan Domonco!

Mirarea liderului social-democrat, care a fost informat de reporter cu privire la candidatura oficiala a lui Ioan Domonco, este cu atat mai mare cu cat dorohoianul este suspendat din partid pentru sase luni, decizie luata pe 11 februarie.

"Este adevarat, apare Ioan Domonco pe lista oficiala cu candidatii la conducerea PSD. Noi nu i-am dat acceptul sa isi depuna candidatura pentru presedintia partidului, nici noi, nici organizatia PSD Dorohoi. Daca lasam ca fiecare cetatean din aceasta tara sa candideze, ajungem la nebuni", a precizat Gheorghe Marcu in urma cu putin timp.

Conform informatiilor furnizate de Marcu, Ioan Domonco nu se afla pe lista delegatilor pentru Congresul PSD, ce va avea loc sambata, 20 februarie, astfel ca dorohoianul nici nu ar avea cum sa participe la eveniment.

"De altfel, liderul social-democrat recunoaste ca a facut demersurile necesare pentru a-l determina sa renunte, explicandu-i lui Ioan Domonco, printr-o scrisoare, de ce nu poate accede la aceasta candidatura.

"Duminica i-am trimis o scrisoare si am spus din ce puncte de vedere ale oganizatiei noastre nu poate participa. In primul rand, a fost suspendat pentru sase luni din partid, in al doilea rand nu a fost delegat sa participe la conferinta. Presupun ca vrea sa isi faca reclama prin depunerea acestei candidaturi, pentru ca el nu stie sa fie presedinte la nivel central", a completat Marcu.

In incheiere, Marcu i-a oferit colegului sau si cateva sfaturi, si anume de a candida la alegerile din martie, la Dorohoi. Daca va avea succes si va castiga increderea oamenilor din Dorohoi, poate sa candideze pentru organizatia Botosani, si abia apoi la nivel central.  

 

Vezi si Domonco de Dorohoi, sprijinit de Ion Iliescu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
26

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
185

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
77

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...