Marcela Lozneanu, pe farasul conservatorilor!

Marcela Lozneanu, pe farasul conservatorilor!

 MARCELA LOZNEANU  

Duminică, 24 mai 2009, va avea loc la Palatul Parlamentului o şedinţă a Biroului Permanent al Partidului Conservator (PC) la care vor participa lideri locali şi reprezentanţi conservatori din administraţia locală.

În cadrul acestei şedinţe, PC îşi va reduce numărul de vicepreşedinţi de la 30 la 11, a anunţat miercuri vicepreşedintele formaţiunii politice, Eugen Durbacă, transmite corespondentul Informaţia.ro. La întâlnirea de la Palatul Parlamentului vor participa aproximativ 1000 de delegaţi din întreaga ţară.

Potrivit vicepreşedintelui PC, Eugen Durbacă, în cadrul acestei întâlniri se vor lua decizii în ceea ce priveşte structura organizaţională a formaţiunii.

"Din 30 de vicepreşedinţi vor rămâne 11", a afirmat Durbacă, mentionand ca duminică vor fi înlocuite conducerile organizaţiilor din Suceava, Vaslui, Botoşani şi vor numiţi şefi la Cluj şi Ialomiţa.

"În acest fel vrem să îi anunţăm pe membrii noştri că pauza s-a terminat şi vrem să ne apucăm de treabă. Mulţi lideri locali nu au ştiut ce să facă în timpul alegerilor şi din acest motiv am înregistrat rezultate slabe la nivel naţional. La lucrările de duminică un număr de şapte preşedinţi vor fi schimbaţi. Din trei în trei luni vor fi organizate sondaje de opinie pentru a vedea ce organizaţii din ţară funcţionează. Într-un an de zile vrem să avem ca partid 10%", a spus Durbacă.

Marcela Lozneanu se afla la al cincilea mandat de presedinte al filialei Botosani a Partidului Conservator.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
149

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
161

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
245

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...