Partidul il vrea, el nu poate - Luca nu a trecut de examen!

Partidul il vrea, el nu poate - Luca nu a trecut de examen!

 Directia de Finante Botosani  

Nu toti cei care sunt sustinuti de partid reusesc sa promoveze examenul de ocupare a unei functii de conducere in institutiile deconcentrate.

Un exemplu concret este nominalizarea PD-L pentru functia de director adjunct cu atributii in administrarea veniturilor statului, in persoana lui Petru Luca.

Acesta nu a reusit sa obtina nota minima de trecere la concurs, fiind respins de catre comisia de examinare de la Bucuresti.

Restul examenelor sustinute pentru institutiile subordonate Ministerului de Finante au fost promovate intocmai de catre cei nominalizati.

Directia de Finante il va avea in continuare sef pe Radu Turcanu, insa deocamdata doar cu un adjunct, respectiv Paul Mustiata, care se va ocupa de activitatea de Control fiscal.

Sursa: TeleM

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin își prezintă soluțiile pentru Sănătate (Video)

astăzi, 11:24
9

Candidatul PSD pentru Consiliul Județean: „Vom  construi 3 spitale noi în județ”„Am promis că nu mă voi angaja în dispute politice ca alți candidați și c...

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
26

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
77

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...