Maratonistul Iulian Rotariu, apreciat şi aplaudat în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă FOTO
RESPECT!

A fost o altfel de şedinţă a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, organizată de Instituţia Prefectului. A fost o şedinţă în care Iulian Rotariu a fost onorat de membrii acestei structuri.

Maratonistul Iulian Rotariu, apreciat şi aplaudat în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă FOTO

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

În aplauzele membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Iulian Rotariu, cel care s-a clasat pe locul IV în ultramaratonul desfăşurat în deşertul Namibiei, al treilea din competiţia "4Deserts", a fost premiat de prefectul Dan Şlincu.

"Domnul Rotariu este de apreciat şi de felicitat pentru performanţa sa, dar şi pentru faptul că o face pentru o cauză nobilă, aceea de a sprijini Asociaţia Părinţilor Copiilor cu Autism. Vă felicităm, domnule Rotariu, şi din partea Instituţiei Prefectului, în semn de recunoştinţă vă oferim o diplomă de onoare şi o plachetă. Vă asigurăm de tot sprijinul de care aveţi nevoie", a spus prefectul Dan Şlincu.

Şeful Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, col. Cristian Amarandei, a solicitat sprijinul financiar al colegilor din CJSU, dar şi al tuturor botoşănenilor interesaţi de succesele pompierului botoşănean, pentru ca acesta să se poată înscrie şi în competiţia ce va avea loc în noiembrie în Patagonia, precum şi în ultimul ultramaraton din "4Deserts", cursa din Antarctica.

"Vreau să fac o precizare: în toamnă, la noiembrie, Iulian va merge în Patagonia, va fi o cursă de ultramaraton, de 250 de kilometri, iar înscrierea lui trebuie făcută până pe 1 iulie, motiv pentru care vă solicităm şi în continuare sprijinul, pe care ni l-aţi acordat de fiecare dată când vi l-am solicitat, inclusiv domnul preşedinte a contribuit cu bani personali şi sunt şi alţi membri ai Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă care au contribuit. Dar în acelaşi timp, în limita posibilităţilor, vă rog să-l sprijinim şi în continuare. Obiectivul lui final este să participe la cel de-al patrulea ultramaraton, pentru că această competiţie este compusă din patru ultramaratoane, ultimul fiind în Antarctica, cursa care se va desfăşura în 2018 şi unde vor fi cele mai dificile condiţii, având în vedere că temperaturile ajung şi până la minus 50 de grade. Sperăm să poată să se pregătească pentru a face faţă unor astfel de situaţii şi în acelaşi timp ne bazăm pe sprijinul dumneavoastră", a spus col. Cristian Amarandei.

Emoţionat, Iulian Rotariu a mulţumit pentru atenţia acordată. "Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru noi, mă simt onorat că am putut să reprezint ţara, oraşul, cauza copiilor cu autism. Fiecare deşert a avut particularitatea sa, am învăţat că deşertul niciodată nu iartă, dar am învăţat şi că lucrurile frumoase li se întâmplă oamenilor care au răbdare să aştepte. Dacă de fiecare dată am ajuns pe locul IV, locul VI şi locul I la categoria de vârstă, cu multă răbdare, cu multă pregătire şi cu ajutorul dumneavoastră, bineînţeles, sunt şanse ca în următoarele competiţii să prindem şi noi un loc pe podium. Mulţumesc din suflet pentru tot", a declarat Iulian Rotariu.





 

 

Spune-ne opinia ta