Iulian Rotariu a ajuns acasă. "Cu inimă sinceră vă mulțumesc, îmbrățișez și mă înclin!" FOTO, VIDEO

Iulian Rotariu a ajuns acasă. "Cu inimă sinceră vă mulțumesc, îmbrățișez și mă înclin!" FOTO, VIDEO

Astăzi îl primim cu lauri pe campionul nostru Iulian Rotariu, cel care a înfruntat toate vicisitudinile în ultramaratoanele la care a participat, apogeul atingând-ul la The Track în Australia, unde a luat locul întâi.

Primăria Municipiului Botoşani l-a susţinut financiar pe Iulian Rotariu la toate întrecerile la care a participat, vrând prin aceasta să dea un exemplu despre ce înseamnă caritatea, dăruirea, spiritul de sacrificiu.

Într-un mesaj emoţionant trimis de la antipozi primarului Cătălin Flutur, Iulian Rotariu a scris: „Hristos a înviat! Am onoarea să vă salut! Multumesc! Multumesc frumos pentru tot sprijinul si încrederea acordată! Multumesc frumos tuturor Botosanenilor ale caror inimi au bătut neîncetat împreună de a mea pentru această reușită, multumesc frumos tuturor oamenilor de afaceri si celor de bine din Botoșani care au sprijinit încheierea cu succes în cele mai grele curse de anduranță din lume alaturi de cei mai titrati sportivi ai momentului! Multumesc frumos dumneavoastra, multumesc domnilor consilieri care au avut  încredere în a mă sprijini în demersurile necesare pentru a putea participa la una dintre cele mai grele curse din lume, ultramaratonul The Track din Australia, întins în neîmblanzitul deșert Australian pe o distanță de 522 km, a carui soare a fript mai mult decât în desertul Sahara, pe care Bunul Dumnezeu a îngăduit să o termin sanatos, victorios și cu un nou record al cursei, putând astfel cu cinste, onoare si credința să ridicam din nou, doar împreună steagul, numele țării și al orasului Botosani acolo unde își merită  locul! Cu inimă sinceră vă mulțumesc, îmbrățișez și mă înclin! "Numai cei care riscă să meargă prea departe pot descoperi cât de departe pot merge!".

Având în vedere toate acestea, domnul Primar Cătălin Flutur a dorit să facă următoarea propunere: "Prin Hotărârea CL nr. 140/12 iulie 2016, s-a aprobat asocierea între Municipiul Botoşani prin SPLAS şi DGASPC în vederea amenajării şi dotării unei camere senzoriale Snoezelen. Contribuţia Primăriei Municipiului Botoşani, prin Buget, a fost de 95.000 lei. Demersurile pentru realizarea acestei camere au fost făcute în principal de către „Asociaţia părinţilor copiilor cu autism”, al cărei ambasador onorific este nimeni altul decât Iulian Rotariu. Propunerea noastră firească este ca această cameră să poarte numele lui Iulian Rotariu şi solicit DGASPC să se afilieze acestui demers".
BIROUL DE PRESĂ
Primăria Botoșani


Nota redacției: Iulian Rotariu va fi prezent la ora 17.00, pe Stadionul Municipal din Botoșani. "Să-i arătăm recunoştinţa pentru patriotismul şi efortul său printr-o întâmpinare cu flori şi aplauze, în număr cât mai mare, pe Stadionul Municipal Botoșani, pe 05 iunie a.c., la ora 17.00", transmit reprezentanții ISU Botoșani.

 

















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie antidrog a specialiștilor CPECA în mai multe școli din județul Botoșani, ce informații au primit elevii! (Foto)

astăzi, 10:05
12

Săptămâna aceasta, specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat, la Colegiului Național ,,...

Atenție la condițiile de trafic! Cod galben de ceață în mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 09:21
33

Meteorologii au emis un Cod galben de ceață pentru localitățile: Dorohoi, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Șendriceni, Cristinești, Avrămeni...

Olimpiada de Limba și literatura ucraineană maternă 2024 – etapa națională – se va desfășura începând de luni la Botoșani

astăzi, 09:05
26

În perioada 22-25 aprilie 2024, la Botoșani se va desfășura a XXX-a ediție a Olimpiadei naționale de limba și literatura ucraineană maternă – etapa națională, un eveniment de pre...