MAMAIA COPIILOR - Botosaniul, reprezentat de Fortissimo si Ana Maria Bucsa!

MAMAIA COPIILOR - Botosaniul, reprezentat de Fortissimo si Ana Maria Bucsa!
In aceasta seara debuteaza Concursul de creatie si interpretare Mamaia Copiilor, eveniment transmis in direct de TVR1, de la ora 21.10. Singura solista din Botosani care s-a calificat pentru a evolua in cel mai mare concurs pentru copii din Romania este Ana Maria Bucsa, in timp ce la sectiunea grupuri, tot din Botosani, va concura grupul Fortissimo, care va putea fi urmarit chiar in aceasta seara. 
 
Grupul Fortissimo este relativ nou infiintat, avand in componenta artiste cu un palmares impresionant: Anastasia Popistaşu, Ana Maria Bucşă, Alexandra Mateiuc, Isabela Pomparău, Cornelia Harasim, Bianca Catana.

In aceasta seara, Fortissimo, pregatit la Iasi de profesoara Anca Apetroaie, intra in cocurs cu numarul 17, urmand ca Ana Maria Bucsa sa evolueze in cea de a doua zi de concurs.



Editia din acest an este dedicata memoriei compozitorului Aurel Manolache, care s-a stins din viata pe 10 martie 2010. Aurel Manolache a fost directorul Festivalului Mamaia Copiilor, cel care a girat ani la rand calitatea si nivelul competitiei.

Presedintele juriului va fi poetul Adrian Paunescu. Chiar daca existau indoieli in legatura cu prezenta poetului la Festivalul Mamaia Copiilor, avand in vedere starea de sanatate precara a acestuia, Adrian Paunescu a ajuns zilele acestea la Constanta, pentru a-si prelua rolul pe care il sustine de cativa ani.



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.Edu.Botosani.Ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
2

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
107

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
96

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...