Amplă anchetă în cazul decesului Mădălinei Manole

Amplă anchetă în cazul decesului Mădălinei Manole

 MADALINA MANOLE  Mediafax

Primele cercetări indică fără dubii că artista s-a sinucis, unul dintre elemente care confirmă această ipoteză este şi mesajul pe care cântăreaţa l-a lăsat miercuri, în jurul orei 2.00, soţului său pe telefonul acestuia, în care spunea că "nu se mai simte frumoasă", afirmă pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Poliţiştii de la Inspectoratul Judeţean de Poliţiei Ilfov, doi ofiţeri de la IGPR şi un procuror al Parchetului Capitalei fac investigaţii cu privire la împrejurările în care a decedat cântăreaţa Mădălina Manole, necropsia urmând a fi efectuată joi, au declarat, pentru MEDIAFAX sursele citate.

Autopsia va stabili cauzele producerii decesului Mădălina Manole. Anchetatorii însă prelevează probe şi audiază membrii familiei cântăreţei pentru a elucida împrejurările în care s-a produs moartea Mădălinei Manole.

În ajutorul poliţiştilor ilfoveni s-a dispus trimiterea la faţa locului a doi ofiţeri ai Inspectoratului General al Poliţiei Române, iar un procuror al Parchetului Tribunalului Bucureşti coordonează ancheta.

Miercuri dimineaţa, soţul artistei Mircea Petru a anunţat serviciul de urgenţă spunând că Mădălinei Petru i s-a făcut rău, locuinţa lor aflându-se în localitatea Otopeni, lângă Bucureşti.

Ambulanţa a fost anunţată la ora 5.37, iar cea mai propiată salvare, cu o asistentă medicală, a ajuns la ora 6.01 şi a găsit-o în stop cardioprespiratior, fiindu-i făcută o manevră de resuscitare, iar apoi a fost chemat medicul, care a ajuns în trei minute.

Mădălina Manole a fost găsită căzută pe holul de lângă baie, într-o baltă de sânge, cu capul spart, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX. Lângă ea s-a găsit un bidon cu o substanţă chimică, pe hol mirosind puternic a această substanţă.

În urmă cu trei săptămâni Mădălina Manole ar fi avut o tentativă de sinucidere, cu ibuprofen şi paracetamol.

În locuinţa respectivă locuiesc soţul Mădălinei şi soacra acesteia, relateaza Mediafax.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
18

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
580

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...

În Duminica Floriilor, PS Nichifor Botoșăneanul va sluji într-o parohie din Botoșani

astăzi, 15:05
187

Duminică, 28 aprilie – Duminica a 6-a din Post (a Floriilor) – Intrarea Domnului în Ierusalim, începând cu ora 7:45, va avea loc resfinţirea bisericii Parohiei Sfâ...