Mai mulţi liberali ar vrea să treacă la PSD, spune Portariuc! Vezi la adresa cui are acesta numai cuvinte de laudă

Mai mulţi liberali ar vrea să treacă la PSD, spune Portariuc! Vezi la adresa cui are acesta numai cuvinte de laudă
  Mai mulţi membri marcanţi ai PNL Botoşani şi-ar dori să facă parte din rândurile social-democraţilor, după cum susţine preşedintele executiv al PSD, Ovidiu Portariuc.

 Acesta a spus că cei care vor să treacă de partea PSD sunt cei care s-au săturat de stilul în care conduce actualul lider botoşănean al PNL.

“Nu vă ascund şi am mai declarat şi anul trecut că sunt membri din PNL care vor să vină la noi, pentru că erau nemulţumiţi de un anumit stil de conducere. Atunci nu se putea pentru că era o alianţă şi le-am şi explicat lucrul acesta, dar eu mai sper în refacerea USL. Dacă nu se va reface pe plan local şi liberalii îşi asumă trădarea aceasta şi în faţa oamenilor, atunci clar că se vor produce nişte mişcări", a spus Ovidiu Portariuc care a mai precizat că liberalii care s-au săturat de propriul partid sunt cei care au principii şi care nu urmăresc propriul interes.

"Sunt adevăraţii liberali, oamenii care au principii, care vor să facă ceva, care nu ţin cont de jocurile politice şi de interese personale şi care înţeleg că mai presus de interesele unui lider de partid sau ale unui grup există un program. Sunt mulţi din Botoşani cu care am mers în campanie. Am tot respectul pentru acea parte din PNL care a fost alături de mine de la început, este şi acum şi va fi şi în continuare. Oameni care lasă deoparte orgoliul, disputele şi mizele personale", a mai spus Ovidiu Portariuc.

Unul dintre liberalii lăudaţi de Portariuc este primarul din Săveni, Relu Târzioru.

“Relu Târzioru este un primar model pentru judeţul Botoşani, un primar cu influenţă în aproape jumătate din judeţul Botoşani, cu priză foarte mare la primarii din Botoşani, un om foarte iubit de oameni, un om cu carismă care are un cuvânt mare de spus în viitorul politicii locale şi un om care ne vom bucura să fie alături de noi, dacă îşi doreşte acest lucru", a fost aprecierea preşedintelui executiv al PSD la adresa primarului de Săveni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Oficial de la MapN, despre aparatul de zbor fără pilot descoperit în județul Botoșani: ”A rezultat că...”

astăzi, 08:18
64

Cu privire la informațiile referitoare la aparatul de zbor fără pilot descoperit în luna februarie în județul Botoșani, Biroul de presă al MApN face următoarele precizări:&Icir...

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
116

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
247

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...