POVESTEA DRAMATICA a unei copile de 14 ani: A vrut sa se sinucida de dorul parintilor! FOTO

POVESTEA DRAMATICA a unei copile de 14 ani: A vrut sa se sinucida de dorul parintilor! FOTO
Drama unei copile din Botosani, pentru care dorul de parinti a devenit prea greu pentru a mai putea trai! A inghitit 30 de pastile, dar mai inainte a scris pe telefon mesaje pentru parintii ei plecati in strainatate, in care le spunea cat de dor i-a fost de ei.

O fetiţă de numai 14 ani din municipiul Botosani a vrut sa se sinucida, joi dimineata, inghitind mai multe pastile. 

Copila a ramas singura intr-un apartament din Parcul Tineretului, acolo unde locuieste, si pentru ca nu a mai suportat dorul de parinti, care sunt plecati de ani buni in strainatate a vrut sa-si puna capat zilelor. Din fericire, bunica fetei, in grija careia se afla fata, a ajuns acasa si a sunat de urgenta la 112, cerand ajutorul medicilor.

Un echipaj de la Serviciul Judetean de Ambulanta Botosani a ajuns la fata locului si i-a acordat primul ajutor minorei, dupa care a transportat-o la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean.

"Am preluat de la domiciliu o minora cu intoxicatie voluntara medicamentoasa. Pacienta a fost stabilizata si transportata la Sectia de Pediatrie", a declarat medicul Eduard Gurau, din cadrul SJA Botosani.



Din cate se pare, fata ar fi inghitit aproximativ 30 de pastile, dintre care 20 de calmante, dar si pastile pentru raceala, iar in telefonul acesteia ar fi fost gasite mesaje trimise catre parinti, prin care fata isi exprima dorul fata de ei.

Situatia copiilor ramasi in tara care au parintii plecati in strainatate este una tragica, daca ne gandim ca la aceasta varsta frageda au cea mai mare nevoie de sfatul acestora, de o imbratisare si de o mangaiere.

Psihologii recomanda ca intr-o familie sa nu plece ambii parinti in acelasi timp in strainatate, de preferat ar fi ca unul dintre ei sa ramana acasa cu minorul. In cazul in care acest lucru nu este posibil, trebuie gasita o cale prin care parintii sa comunice cat mai des cu copiii lor. Mai ales ca lucrurile au evoluat de la an la an. Astazi, copiii pot sa vorbeasca prin Skype cu copiii lor si pot sa-i vada, chiar daca cel mai important lucru este ca minorul sa simta o imbratisare calda din partea celui care i-a dat viata.

Din fericire, de aceasta data, bunica a ajuns la timp, si fata a fost salvata.







 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sindicatele din Învățământ nu vor pentru profesori salarii diferențiate după performanță!

Joi, 16 Mai 2024
116

Sindicatele din Învățământ au început negocierile cu Ministerul Educației pentru criteriile care vor sta la baza salarizării diferențiate a profesorilor. Amintim că pe 1 april...

Un incendiu provocat de o oală uitată pe foc a creat panică într-un bloc din Botoșani!

Joi, 16 Mai 2024
366

La caz s-au deplasat, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani cu autospecială de stingere cu apă și spumă și una de descarcerare, dar și o ambulanță aparți...

Sucevean amendat la Botoșani pentru transport ilegal de lemne!

Joi, 16 Mai 2024
67

În cursul zilei de miercuri,15 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control, pe drumul comunal din comuna Havârna, o autoutilitară...