Magistratii au respins cererea patronului de la Lebada!

Magistratii au respins cererea patronului de la Lebada!
Magistratii Judecatoriei Botosani au respins plangerea formulata de Aurel Fediuc, impotriva ordonantei procurorului privind masurile preventive.

Magistratii Tribunalului Botosani au decis pe 16 februarie ca Aurel Fediuc sa fie cercetat in stare de libertate, insa acesta a primit interdictia de a parasi localitatea pentru 30 de zile.

Fediuc a solicitat instantei ridicarea acestei interdictii. De asemenea, el a primit interdictia de a lua legatura cu anumite persoane publice din Botosani.

“Respinge plângerea formulată de inculpatul Fediuc Aurel împotriva ordonanţei de instituire a măsurii obligării de a nu părăsi localitatea, măsură luată la data de 16.02.2012 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr.5820/P/2011. Obligă petentul să plătească statului suma de 30 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Fără cale de atac", se arata pe site-ul Judecatoriei Botosani.

Aurel Fediuc este acuzat de favorizarea infractorului si amenintare, in cazul talhariei de pe strada Petru Rares.

Aceeasi solicitare, de ridicare a interdictiei, a fost facuta si de Marius Arositei, de asemenea inculpat in acest dosar, el fiind acuzat de complicitate la talharie. Si in cazul sau instanta a respins cererea, el avand interdictia de a parasi localitatea pentru 30 de zile.

“Respinge plângerea formulată de inculpatul AROŞIŢEI MARIUS împotriva Ordonanţei nr. 5820/P/2012 din 16 februarie 2012 a Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Obligă petentul să plătească statului suma de 30 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă", se arata pe site-ul Judecatoriei Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
261

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
112

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
119

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...