Madalina Manole nu a apucat sa-i transmita sotului SMS-ul. Mesajul a fost gasit salvat în telefonul ei

Potrivit ziarului Puterea, in apropierea cadavrului, criminalistii au gasit un telefon mobil, identificat de sotul artistei ca apartinandu-i Madalinei Manole. Anchetatorii au analizat rapid continutul memoriei interne a aparatului, pentru a gasi date si informatii care sa elucideze, într-o masura, ce s-a întamplat anterior consumului de substante toxice.

In sectiunea "Mesaje", la "Mesaje salvate", anchetatorii au gasit un SMS scris de Madalina Manole, prin care îsi justifica intentia de a-si pune capat zilelor si prin care le cerea scuze celor dragi.

Surse judiciare au descris, pentru sursa citata, continutul acestui mesaj: "IMI PARE RAU, DAR TOTUL SE INTAMPLA DIN CAUZA MEA. VA IUBESC PE TOTI, PE MIRCEA (sotul – n.red), PE PETRU (copilul în varsta de 1 an si 2 luni), PE MAMA SI PE TATA", a scris Madalina Manole înainte de a se sinucide.

"Este un gest firesc în astfel de cazuri, sinucigasul scriind persoanelor apropiate un mesaj disperat de adio, inconstient sau constient încercand sa caute un ajutor vital din partea lor. In cazul de fata, victima nu a mai apucat sa expedieze mesajul pe telefonul sotului, întrucat se pare ca substanta îngurgitata si-a facut rapid efectul", au precizat anchetatorii citati de Puterea.

Faptul ca mesajul de adio nu a ajuns pe telefonul sotului a fost confirmat, cu ocazia audierilor, de catre Mircea Petru, care a precizat ca nu a primit nici un mesaj de la sotia sa. In telefonul lui nu ajunsese respectivul SMS, iar la analiza telefonului Madalinei, textul nu aparea la rubrica "mesaje expediate", dar fusese salvat, undeva în jurul orei 2.00.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
20

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...

Botoșăneanul Gheorghe Sorescu, alături de noua generație de jandarmi! (Foto)

astăzi, 15:56
35

Cei 148 de elevi ai promoției aprilie 2024 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni se îndreaptă către un capitol nou al vieții lor, plini de entuz...

38 de ani de la dezastrul de la Cernobâl. La Botoșani ”bate-un vânt ciudat…” (Foto)

astăzi, 14:26
335

Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 noaptea, cel de-al patrulea reactor al centralei nucleare a explodat. O explozile care a degajat emisii puternic radioactive, nori întregi începând c...