Lovitura data de doi tineri langa Poligonul ACR! Ce au putut sa faca cu bunurile furate

Două persoane care au sustras dintr-o autoutilitară dulciuri și o imprimantă, în noaptea de 26/27 mai a.c., au fost depistate în jurul orei 01.45 de un echipaj de jandarmi care acționa pentru menținerea ordinii și liniștii publice în municipiul Botoșani.

Jandarmii au observat un foc aprins în Poligonul ACR de pe strada Pacea și au intervenit pentru reținerea a doi tineri, cu vârsta de 22, respectiv 28 de ani.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit că cei doi, după ce au sustras bunurile din autoutilitara care nu era încuiată, au dat foc la imprimantă în poligon, dulciurile urmând a fi vândute ulterior unor clienți de ocazie.

Asupra lor au fost găsite dulciuri în valoare de aproximativ 450 de lei, dar proprietarul autoutilitarei a declarat că i-au fost sustrase produse în valoare totală de aproximativ 14.600 de lei.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și distrugere, dosarul urmând a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoșani pentru continuarea cercetărilor.
           
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Călugărul din Botoșani care și-a anunțat sfârșitul cu trei zile înainte de a pleca la Domnul!

astăzi, 16:53

Călugărul Vitalie, din Botoșani, a trăit între anii 1891 și 1945. Acest cuvios părinte a fost un mare şi tăinuit sihastru român din Muntele Athos. Născut în anul 1891, era d...

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...

Comunicat: PSD Botoșani îi îndeamnă pe botoșăneni să voteze un președinte care unește, nu unul care dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis

astăzi, 14:33

PSD Botoșani anunță că peste 45.000 de botoșăneni au semnat pe listele de susținători depuse sâmbătă la Biroul Electoral Central alături de candidatura premierului Marcel Ciolacu la f...