Locuri de muncă vacante în judeţul Botoşani!

Locuri de muncă vacante în judeţul Botoşani!
500 de locuri de muncă au la dispoziţie şomerii botoşăneni, atât în mediul privat cât şi în instituţiile de stat!

Un post de şef birou comercial anunţă SC Tati, salariul oferit fiind de 2400 lei, în timp ce un asistent farmacist cu 1 an vechime va câştiga 1500 de lei, la o farmacie din Botoşani.

Cu o ofertă mai atractivă vine o societate specializată în componente şi servicii în domeniul agricol, care pentru un post de agent de vânzări oferă un salariu de 2500-3500 lei plus bonuri de masă.

Printre instituţiile de stat care anunţă posturi vacante sunt Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Botoşani (angajează inspector cu 1 an vechime şi studii superioare economice), precum şi un inspector cu 5 ani vechime, studii superioare juridice.

Casa Judeţeană de Pensii angajează, de asemenea, un inspector cu studii superioare în domeniul comunicare şi relaţii publice sau administraţie publică.

Primăriile sunt şi ele în căutare de personal specializat, la Dorohoi fiind vacant un post de referent de specialitate (salariul este de 1294 lei), în timp ce Primăria comunei Mihai Eminescu angajează consilier asistent (vechime un an, studi superioare în domeniul ştiinţelor economice plus curs op. calculatoare), dar şi un consilier principal (vechime 5 ani, studii superioare ştiinţe economice, plus curs calculatoare). 

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ DE LOCURI DE MUNCĂ!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
11

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
347

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
376

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...