Locuitorii din Copalau si Flamanzi primesc apa doar 4 zile pe saptamana!

Locuitorii din Copalau si Flamanzi primesc apa doar 4 zile pe saptamana!
Consumul exagerat de apă al botoşănenilor din mediul rural, precum şi întreruperile de energie electrică din ultimile zile au făcut ca locuitorii din sudul judeţului să rămână fără apă la robinete, se arată într-un comunicat remis redacţiei de SC Apa Grup SA Botoşani.

Pentru a asigura cantitatea de apă de strictă necesitate, conducerea staţiei de tratare de la Cătămărăşti a realizat un program de furnizare alternativ pentru zonele Copălău şi Flămânzi.

Astfel, în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 22.00 şi 5.00 se va furniza apă pentru locuitorii din Copălău, iar marţea, joia şi sâmbăta celor din Flămânzi. Duminica, fiind zi nelucrătoare, se va încerca furnizarea în ambele zone. Programul de alimentare va fi respectat atât cât vor dura temperaturile exterioare crescute, informează Apa Grup.

Conducerea SC Apa Grup SA face un apel către toţi locuitorii din mediul rural pentru folosirea apei de la robinete doar în scopuri menajere.

"Aş vrea ca botoşănenii din aceste zone să ştie că daca folosesc apa pentru activităţi agricole, alţi locuitori ai judeţului, situaţi mai departe de rezervoarele de apă, nu au nici cu ce se spăla sau face mâncare", a declarat Stelian Dumitrescu, directorul de exploatare al SC Apa Grup SA Botoşani. 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
78

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
57

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
64

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...