LIGA 1: ASA Targu Mures este noul lider! Craiova pierde inainte sa vina la Botosani, iar Viitorul a facut egal! REZULTATE&CLASAMENT

CS "U" Craiova a fost învinsă pe propriul teren de FC Braşov, scor 0-1, într-un meci din etapa a 29-a, după golul marcat de Bencun.

Jocul de la Craiova s-a disputat pe un teren îmbibat de apă pe alocuri şi pe un vînt care bătea destul de puternic. Primul care şi-a încercat norocul a fost Andrei Ivan, al cărui șut a prins spaţiul porţii, însă portarul Iacob a reţinut cu siguranţă.

După 35 de minute de joc, braşovenii au rămas în 10, după ce Gabi Matei a văzut direct cartonaşul roşu pentru o intrare urîtă asupra lui Acka. Jucătorul oltenilor a ieşit de pe teren accidentat şi a fost schimbat cu Frăsinescu. Partea a doua l-a scos la rampă pe Straton care a scos perfect şutul de la 18 metri al lui Aganovici, iar la faza imediat următoare acelaşi goalkeeper a mai reţinut o dată după ce i-a închis perfect unghiul lui Ganea.

Cu 12 minute înainte de finalul jocului, Constantinescu a scăpat pe un contraatac, i-a pasat lui Bencun, iar acesta l-a lobat pe Straton, reuşind astfel să marcheze singurul gol al partidei.

ASA Targu Mures este noul lider al Ligii 1

ASA Targu Mures a reusit o victorie în faţa Stelei chiar pe Arena Naţională, 1-0, gol Zicu, si a ajuns lider in Liga 1! Pe final, gazdele au solicitat un penalty la henţul în careu al lui Sepsi. Bucureşti. Arena Naţională. La adăpostul nopţii, 11 bărbaţi îmbrăcaţi în negru au pătruns pe gazon ca să-i fure Stelei titlul. Delta Force? Nu. Dintr-o peluză se răspunde: "A-SE-A!, A-SE-A!".

Adi Popa a încercat să dea alarma în secunda 10, dar "centralul" Găman a decis că e una falsă şi n-a sancţionat în vreun fel intervenţia în careu a lui Marius Constantin, la care stelistul ceruse disperat penalty. Primul "man in black" care a înşelat vigilenţa turnurilor de control plantate în marginea careului roş-albastru a fost Bumba.

Ajuns lîngă seif, mureşeanul s-a speriat de paznicul Arlauskis şi a fost prins (7). Gâlcă n-a mai apucat să-şi pună oameni în pază. Cineva se căţărase pe acoperişul tras al stadionului şi din tavan a picurat o minge în mijlocul careului stelist. Aşa a părut în minutul 37, la centrarea din corner a lui Voiculeţ. Zicu a apărut nemarcat, a trimis cu latul în plasă şi a dat volumul mai tare: "A-SE-A!, A-SE-A!".

sursa: gsp.ro

Etapa 29:

CLASAMENT:

Etapa 30:

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienţe pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenționale, din care 2 avertismente și 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepție de la prevederile art. 21, 27 și 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale și întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcțio...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate și atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educație”, „La mulți ani, dragi educatoare!”, „Grădinița-...