Liderul PSD Botoşani: "S-a semnat protocolul aliantei electorale USD pentru a merge impreuna la alegerile europarlamentare"

Structura de conducere a noi aliante electorale Uniunea Social Democrata de la Botosani, constituita pentru alegerile europarlaentare din luna mai, a fost prezentata, vineri, de presedintele PSD, Andrei Dolineaschi.

Pe langa deputatul PSD, liderii acestei aliante electorale sunt Paul Onisa, presedintele PC, si senatorul Serban Mihailescu, seful UNPR Botosani.

"S-a semnat protocolul aliantei electorale USD pentru a merge impreuna la alegerile europarlamentare. La baza acestei aliante stau cateva principii, iar cel mai important este adoptarea unui mesaj comun de catre PSD, PC si UNPR care sa condamne acuzatiile defaimatoare la adresa Romaniei din partea europarlamentarilor PDL", a spus Andrei Dolineaschi.

Liderul social-democratilor nu considera necesara semnarea unui protocol intre cele trei partide si la Botosani, atata timp cat a fost semnat la nivel national.

"Noi am avut o buna colaborare si in trecut, vom respecta protocolul semnat la nivel national, daca la un moment dat vom simti nevoia sa punem pe hartie un astfel de protocol o vom face fara niciun fel de problema. In alegerile europarlamentare vom merge sub aceasta sigla, USD, este una electorala fata de USL care este o alianta politica intregistrata la Tribunal pe un protocol. Avem o lista de candidati pe care ii vom sustine", a mentionat presedintele PSD.
 
"Din punctul de vedere al UNPR, singurul partid care ne-a oferit un loc pe lista a fost PSD-ul", a explicat Serban Mihailescu aceasta alianta electorala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru botoșăneni transportați la spital în urma unui accident, victime evaluate de un pompier care pleca spre o misiune la Constanța! (Foto)

astăzi, 12:07

Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier care s-a produs, duminică dimineață, pe raza localității Copălău. În eveniment au fost implicate două autoturisme. ...

Un american a vrut să treacă Vama Racovăț cu un permis cumpărat online!

astăzi, 11:18

Asta s-a întâmplat sâmbătă, în jurul orei 11:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț– ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de con...

Universitatea Craiova - FC Botoșani, astăzi de la ora 16:00

astăzi, 11:00

Universitatea Craiova primește astăzi vizita celor de la FC Botoșani în etapa cu numărul 13 din Superliga României. Vezi oferta Superbet pentru meciul cu CSU Craiova! Universit...