Liderul PNL Botoşani despre USD: “Este o vrăjeală electorală!”

    Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, este tranşant în ceea ce priveşte noua alianţă electorală, formată din PSD, PC şi UNPR, pe care o consideră o “vrăjeală electorală".

 Liderul PNL are înceredere în cetăţeni că la alegerile europarlamentare din 25 mai vor vota ceea ce trebuie şi nu se vor lăsa induşi în eroare de Uniunea Social Democrată.

“Este o vrăjeală electorală această alianţă. Intenţia PSD este de a induce în eroare cetăţenii şi de a confunda USD-ul cu USL-ul. Am încredere în cetăţeni că nu se vor lăsa duşi cu vrăjeala, că nu vor vota politicieni care fac tot felul de alianţe, şi că pe 25 mai vor vota ceea ce trebuie. Să văd atunci cu ce declaraţii mai ies politicienii care astăzi fac astfel de alianţe pentru a induce în eroare electoratul", a spus Florin Ţurcanu.

Liderul PNL este convins că noua alianţă electorală nu va obţinue scorul obţinut de USL la alegerile din 2012, la nivelul judeţului Botoşani.

  “Noi mergem singuri şi am un angajament politic făcut, să obţinem 35%, şi sunt convis că vom obţine acest procent asumat în cadrul Biroului Politic. Le doresc succes dar în acelaşi timp trebuie să respectăm şi angajamentele făcute. Nu ştiu cum o să poţi merge să spui la om şi de USD şi de USL, dar în fine...Nu e treaba mea", a concluzionat Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

astăzi, 20:08

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

astăzi, 19:40

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

astăzi, 19:17

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...