LEGEA LA EI: Arestat pentru că era dezbrăcat în propria bucătărie!

LEGEA LA EI: Arestat pentru că era dezbrăcat în propria bucătărie!

   tabu.ro

Un american a fost arestat, fiind acuzat de expunere indecentă după ce s-a dus dezbrăcat în propria lui bucătărie să-şi facă o cafea.

Eric Williamson, un tănăr de 29 de ani, din Springfield, Virginia, a fost văzut  de o vecină la 5.30 dimineaţa, cum îşi făcea cafeaua dezbrăcat. Femeia, care susţine că trecea pe stradă cu băieţelul ei de şapte ani, a sunat la poliţie şi l-a reclamat.

Bărbatul a recunoscut că nu avea haine pe el, dar cum era singur acasă şi era foarte devreme nu s-a gândit că l-ar putea vedeat cineva.

"Da, aşa e. Nu purtam haine, dar eram singur în casa mea. Abia mă trezisem şi era întuneric acasă. Nu mă gândeam că cineva se holbează la mine", a declarat indignat Williamson.

Un purtător de cuvânt al poliţiei locale a spus că bărbatul a fost arestat pentru că se crede că a făcut intenţionat acest lucru. Williamson ar putea fi condamnat la un an de închisoare şi o amendă de 2.000 de dolari, dar el este hotărât să dea poliţia în judecată.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Angela Paveliuc-Olariu, despre odiseea ouălor încondeiate de Paște. „Cojile de ou aveau şi ele importanţa lor”

astăzi, 14:07
9

Pentru Angela-Paveliuc Olariu, aşa cum chiar ea recunoaşte, etnografia a fost un adevărat refugiu, unul care a purtat-o pe culmile frumuseţilor tradiţionale.Vorbeşte cu drag despre etnografi...

PSD Botoșani : „Lumina Sfântă să vă călăuzească pretutindeni, cu liniște și pace în suflet!”

astăzi, 13:09
30

Să întâmpinăm cu bucurie Sărbătoarea Paștelui și să împărtășim împreună taina Învierii Mântuitorului!Lumina Sfântă să vă călăuzească pret...

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
82

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...