Botosanencele, asteptate maine la preselectia regionala pentru Miss Romania 2009!

Botosanencele, asteptate maine la preselectia regionala pentru Miss Romania 2009!
Botosanencele care au intre 17 si 26 de ani pot participa, vineri, la preselectia regionala pentru concursul national Miss Romania 2009. Preselectia va avea loc la sediul TVR Iasi, incepind cu ora 12.00.

In concurs se pot inscrie doar tinerele care sunt de nationalitate romana si au domiciliul stabil in judetele Moldovei, nu sunt casatorite, dar nici divortate sau mamici, nu au cazier.

Conditiile pentru inscriere si regulamentul competitiei sint publicate pe site-ul oficial al concursului www.missromania.ro.

Cistigatoarea de anul trecut, Diana Budoi, este din Craiova si a obtinut, pe linga titlul de Miss Romania, si o bursa de studii.

La acest concurs au participat de-a lungul anilor si vedete precum Daniela Nane, Simona Patruleasa, Andreea Marin, Iulia Fratila sau Roberta Anastase.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
191

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
395

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
110

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...