Banii alocati de Guvern vor ajunge la inceputul saptamanii viitoare la angajatii DGASPC Botosani!

Banii alocati de Guvern vor ajunge la inceputul saptamanii viitoare la angajatii DGASPC Botosani!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Bucurie pe jumatate pentru angajatii DGASPC Botosani. Daca la inceputul saptamanii viitoare vor primi salariile restante, calvarul ar putea reincepe odata cu data de 10 noiembrie, cand, se stie, din nou nu vor fi bani pentru plata salariilor.

"Am reusit, in urma unor discutii purtate cu reprezentantii Guvernului, sa aducem 5 milioane de lei la Botosani, sa putem plati salariile restante la DGASPC. E un lucru bun, pentru ca am reusit sa primim aceasta finantare pe fondul unor greutati financiare", a declarat Mihai Tabuleac, presedinte al Consiliului Judetean Botosani.

Tabuleac este constient ca problema salariilor la DGASPC nu este rezolvata in totalitate, pentru ca suma necesara era de circa 12 milioane lei, pentru a se asigura salariile pana la finalul anului.

"Vom tine legatura cu reprezentantii Guvernului si speram ca printr-o sedinta de Guvern ulterioara sa rezolvam aceasta problema", a precizat Tabuleac.

Presedintele CJ a anuntat ca se lucreaza la un proiect de hotarare de Consiliu Judetean, pentru ca in sedinta de luni sa se poata aloca sumele respective.

"Sunt bucuros ca am reusit sa rezolvam problema si ca pana pe 10 noiembrie nu vom mai fi datori la oameni", a completat Mihai Tabuleac.

Sumele alocate miercuri provin din fondul de rezerva al Guvernului.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
173

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
359

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
95

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...