Lacrimi şi durere pe ultimul drum al Ceraselei, studenta din Darabani strivită de o maşină - FOTO

Au plâns dealurile și meleagurile natale, iar stihiile s-au întunecat. Sfârtecați de durere au fost până și îngerii care au venit să-i fie călăuză pe drumul fără întoarcere. Lacrimile mesagerilor Raiului au căzut triste pe pământ, transformându-se în fulgi de nea.

Lacrimi şi durere pe ultimul drum al Ceraselei, studenta din Darabani strivită de o maşină - FOTO

Miercuri, în Darabani, a fost o zi de tânguire pentru un suflet plecat mult prea curând din lumea noastră. Cerasela, tânăra studentă strivită de o maşină pe trotuar, în fata UMF Iaşi a fost condusă pe ultimul drum .

Tânăra în vârsta de 22 de ani, care era studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, a fost rănită grav, în urmă cu o săptămână, într-un cumplit accident, chiar în fata universităţii.

Două maşini s-au ciocnit într-o intersecţie din fata UMF Iaşi, în urma impactului unul dintre autoturisme părăsind carosabilul şi pătrunzând pe trotuar, acroşând-o pe fată. Cerasela Tatarciuc a fost prinsă între maşina şi zidul unei clădiri care aparţine Spitalului “Sfântul Spiridon” din Iaşi. Miercuri tânăra studentă a fost înmormântata într-un sicriu alb, îmbrăcată în rochie de mireasă. Vornicei i-au fost arhanghelii iar mire îi va fi însușii Fiul Ceresc.

Pentru părinţi, durerea a fost de nedescris. Era singura lor fiică, iar în momentul în care sicriul Ceraselei a fost scos din curte, mama ei a strigat, sfâşiată de durere: „Cerasela , nu pleca din curtea asta”.

Sute de localnici au condus-o pe ultimul drum, colegii de facultate, prietenii si toata suflarea satului Lismanita.

DUMNEZEU SĂ O IERTE!

Sursa text şi foto: stirihudesti.ro

CIteşte şi Studenta din Darabani, accidentată lângă UMF Iaşi, a încetat din viaţă!







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
53

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
113

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
206

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...