La furat, cu taxiul!

Au plecat cu taxiul din Botoșani, pentru a da o spargere într-un sat! Sub influența alcoolului, cei trei au confundat, inițial, locuința, însă imediat s-au reorganizat și au ajuns în casa unde știau că vor găsi o sumă mare de bani.
 
În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, poliţiştii din comuna Todireni au identificat trei tineri, în vârstă de 24 ani, 21 ani și respectiv 20 ani, toţi din municipiul Botoşani, aceştia fiind principalii bănuiţi de comiterea, în noaptea de 15/16.02.2014, pe raza localităţii Todireni, a două infracţiuni, de tentativă de furt calificat şi respectiv furt calificat.

În fapt, în noaptea menţionată, cei trei tineri, în baza unei înţelegeri prealabile, s-au deplasat cu un autoturism taxi, în localitatea Todireni, cu intenția de a pătrunde prin efracţie într-o locuinţă aparţinând unei persoane despre care unul dintre tineri cunoştea că deţine o sumă mare de bani.

Conform comunicatului remis de IPJ Botoșani, pe fondul stării de ebrietate, cei trei tineri au pătruns mai întâi într-o altă locuinţă, însă ulterior, dându-şi seama de confuzie, au abandonat activitatea infracțională, îndreptându-se spre locuinţa vizată iniţial, de unde au sutras mai multe bunuri.

Prejudiciul creat în dauna părţii vătămate a fost recuperat.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la furt calificat şi furt calificat, urmând a se propune soluţie procedurală.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu“ Botoșani organizează concurs de creație literară! (foto)

Friday, 27 September 2024

Lucrările pot fi trimise pe adresa de e-mail: lecturabjme@gmail.com sau pot fi depuse la Sala de Lectură a Bibiotecii, sediul central din Calea Națională, nr. 64. Termenul limită de predare es...

Elevii unei școli din Botoșani învață despre leadership și educație financiară la Târgul anotimpurilor! (foto)

Friday, 27 September 2024

"It takes a village to raise a child" spune un proverb și asta au reușit educatorii, învățătorii și profesorii Școlii Gimnaziale „Sfânta Maria” din Botoșani: ...

Eveniment de excepție marca BIZZ CLUB Botoșani (foto)

Friday, 27 September 2024

Pe 25 septembrie 2024, Hotelul Rapsodia din Botoșani a fost gazda workshop-ului „Vânzări cu IMPACT: Convinge Creierul Instinctual să spună DA”, susținut de Răzvan Curcubătă, ...