La Botoșani, motocicliștii fac legea pe strada Cuza Vodă

La Botoșani, motocicliștii fac legea pe strada Cuza Vodă

În ultima perioadă, locuitorii din zona străzii Cuza Vodă se plâng de modul în care unii participanți în traficul rutier își fac veacul, creând un disconfort general care nu este aplanat de nicio instituție a statului.

Motoarele turate ale unor beizadele locale, tolerate de organele de poliție, care sunt ocupate cu totul altceva decât cu problemele reale din traficul rutier, sunt o problemă majoră care este luată în considerare nici măcar momentul în care se fac sesizări în acest sens.

Este jale. Ca nebunii. Îți este frică să treci strada. Nimeni nu ia nicio măsură. Parcă suntem ai nimănui. Trece Poliția și parcă nu vede ce se întâmplă. Până nu se va întâmpla o nenorocire nu se va lua nicio măsură, a declarat un agent economic care își desfășoară activitatea în zona Cuza Vodă. Interpelat în legătură cu această problemă, directorul Poliției Locale, Ioan Onuțu, a declarat că legea nu îi permite să intervină sub nicio formă.

Cunoaștem acest fenomen, dar noi nu avem competență să intervenim sub nicio formă. Este apanajul Poliției să intervină pe această speță”, a declarat directorul Poliției Locale, Ioan Onuțu.

Nici reprezentanții Poliției Municipale nu au fost coerenți în mesaj, aceștia afirmând că nu există sesizări în ceea ce privește drifturile și cursele auto de pe Cuza Vodă.

“Nu avem nicio sesizare... Colegii au în atenție”, a precizat sec, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Nicoleta Federciuc.

 

Spune-ne opinia ta