La aproape 90 de ani, ranita grav intr-un accident stupid!

La aproape 90 de ani, ranita grav intr-un accident stupid!
O bătrână din Botoşani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită de o maşină care efectua o manevră de mers înapoi. Cercetările au stabilit ca accidentul s-a produs din vina comuna a celor doi, şoferul şi victima nerespectând regulile de circulaţie. Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă!

Miercuri seara, în jurul orei 19.10, aflându-se la volanul autoturismului marca Peugeot 407, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pe strada Pod de Piatră din municipiul Botoşani, pe sensul opus de mers, G. Ştefan Cristian, de 31 de ani, din municipiu, a surprins şi accidentat grav pe B. Natalia, de 87 de ani, din municipiu, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Victima a fost transportată şi internată la Spitalul de urgenţe Botoşani. Conducătorul autoturismului  implicat în accident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Atât acestuia, cât şi victimei, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

"Primele cercetări efectuate la faţa locului au stabilit că vinovăţia în producerea accidentului este comună, întrucât conducătorul auto nu a respectat regulile referitoare la mersul înapoi, iar victima nu a respectat regulile referitoare la circulaţia pietonilor. G. Ştefan este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural", a precizat Daniela Darea, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
29

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...