Botosani: Finantistii au incetat lucrul. Directorul Fiscului infirma protestul!

Botosani: Finantistii au incetat lucrul. Directorul Fiscului infirma protestul!
Angajatii din Finantele Publice botosanene au incetat lucrul la ora 8.30, parasind birourile pentru a iesi pe holurile institutiei. Ei continua astfel protestele declansate ieri de colegii lor din Ministerul de Finante, nemultumiti ca Guvernul a eliminat acordarea stimulentelor salariale. Proteste similare au loc in administratiile financiare din judet.

Contactat telefonic, directorul DGFP Botosani, Radu Turcanu, a infirmat faptul ca angajatii sai si-ar manifesta in vreun fel nemultumirea: "Eu ma aflu la birou in acest moment (ora 8.35, n.r.), iar angajatii se afla de asemenea in birouri, la lucru".

Aproape 100 de angajati sunt decisi sa nu intre in birouri, sperand chiar ca li se vor alatura ceilalti bugetari din Botosani. "Este foarte multa birocratie, a ajuns sa fie un sef la cinci oameni. Eu castig acum 612 lei, dupa 40 ani de vechime si toate gradele profesionale obtinute", a spus un angajat al Fiscului.  

Nici la Trezorerie nu se lucreaza cu publicul, protestul extinzandu-se in toate administratiile financiare din judet. La usa Directiei de Finante, mai multi botosaneni s-au declarat nemultumiti de greva, pentru ca nu isi pot rezolva problemele pentru care s-au deplasat pana la sediul institutiei.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
13

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
66

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
22

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...