Jandarmeria a suplimentat dispozitivele pentru mitingul USL si protestul de la Universitate

Jandarmeria a suplimentat dispozitivele de jandarmi, joi, in contextul desfasurarii a doua adunari publice diferite, mitingul organizat de USL si protestul din Piata Universitatii, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache.

Georgian Enache a precizat ca este vorba de doua adunari publice diferite, desfasurate in doua locatii diferite, stationare.

In aceste conditii, dispozitivele de jandarmi au fost suplimentate astfel incat sa poata fi gestionata situatia din ambele locatii.

Totodata, Enache a facut apel la participantii la ambele mitinguri sa nu se implice in incidente si sa semnaleze infiltrarea persoanelor care ar putea tulbura ordinea publica.

Actiunea de protest a USL, denumita "miting pentru libertate", incepe la ora 15:30, la Arcul de Triumf, de unde manifestantii pleaca in mars pe Soseaua Kiseleff, pana in apropierea sediului Guvernului, unde raman pentru miting pana la 18:00.

Celalalt protest urmeaza sa aiba loc in Piata Universitatii, unde oamenii se aduna, zilnic, incepand de vineri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dan Șlincu: „PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru toate categoriile de populație”

astăzi, 08:13

„PSD la guvernare este garanția creșterii veniturilor pentru cei care muncesc sau au muncit o viață. Emiterea Hotărârii de Guvern prin care se aprobă creșterea salariului minim la 4...

Propunerea care ar schimba sistemul medical de stat: Angajări pe perioadă determinată, evaluări ca la privat!

astăzi, 07:58

Prof.univ.dr Diana Păun propune ca sistemul angajărilor la stat să fie schimbat. Aceasta a făcut referire cu precădere la modul în care sunt angajaţi medicii în spitalele de stat din...

Povestea misterioaselor catacombe de sub orașul Botoșani!

astăzi, 07:29

Orice botoșănean trecut de 50 de ani a auzit cu siguranță de legenda catacombelor de sub oraș. Unii se laudă că le-au și văzut sau ajuns măcar într-o anumită zonă a acestora. De a...