Italia - O romana s-a trezit din coma dupa 44 de zile: "Soţul m-a împins de la balcon"

Italia - O romana s-a trezit din coma dupa 44 de zile: "Soţul m-a împins de la balcon"
Pe 16 august, o româncă de 29 de ani a ajuns în condiţii grave, cu fracturi ale coloanei vertebrale, la spitalul civil din Catania, după ce a căzut de la balconul apartamentului său din Lentini (Siracusa, Sicilia), scrie Quotidiano.net. După 44 de zile de comă, femeia s-a trezit şi a povestit că cel care a împins-o a fost soţul ei.
 
Carabinierii sicilieni l-au arestat astfel pe soţul victimei, Costel Cuti, un român de 34 de ani. El este acuzat de tentativă de omor.
 
Episodul a avut loc pe 16 august, când salvarea a intervenit, în urma unei semnalări, pentru a acorda primul ajutor unei femei căzute de la şase metri, din balconul casei sale situat la primul etaj al unui bloc din localitate, relateaza gazetaromaneasca.com.
 
Timp de o lună jumătate, românca s-a zbătut între viaţă şi moarte, iar medicii au ţinut-o în comă indusă.
 
Când s-a trezit din comă, primul lucru pe care l-a povestit a fost că cel care a împins-o de la balcon a fost chiar soţul ei. Bărbatul a făcut acel gest în timpul unei cerţi, din motive de gelozie.
 
Anchetatorii au reconstruit episodul şi, ţinând cont de declaraţiile victimei, l-au arestat pe Cuti. Ei au descoperit că bărbatul îşi bătea des soţia.
 
Deşi românca a supravieţuit accidentului, s-a ales cu leziuni permanente ale coloanei vertebrale care o vor obliga să-şi petreacă restul vieţii în scaunul cu rotile.
 
Bărbatul a fost arestat şi dus la închisoarea din Siracusa, unde se află în aşteptarea procesului.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
27

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
182

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
524

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...