Ion Cristoiu: Boc şi-a depus demisia acum două săptămâni

Ion Cristoiu: Boc şi-a depus demisia acum două săptămâni

EMIL BOC

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat luni seara că premierul Emil Boc şi-a semnat demisia din fruntea Executivului încă de acum două săptămâni.

"Emil Boc şi-a depus demisia încă de acum două săptămâni, din câte ştiu eu", a spus jurnalistul, la emisiunea "Ora de Foc" de la Realitatea Tv.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la conferinţa de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că premierul Emil Boc nu i-a spus, cel puţin până acum, că ar dori să se retragă din fruntea Guvernului, menţionând că astfel de discuţii nu se poartă de multe ori, ci o singură dată. "Cel puţin până acum nu mi-a spus aşa ceva". El a adăugat că "lucrurile astea nu se discută de multe ori, ci o singură dată", relateaza Mediafax.

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, luni, la videochat-ul ziarului "Gândul", că Guvernul Boc ar trebui să demisioneze dacă programul anti-criză nu va da rezultatele prognozate şi că pot fi reproşate Executivului actual o anumită stângăcie în comunicare şi stângăcie politică. "Eu cred că abia de acum urmează greul pentru premier şi pentru întreg Cabinetul", a continuat consilierul prezidenţial la videochat-ul ziarului "Gândul".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
435

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
595

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
696

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...