Intrebuintari neconventionale ale cafelei

Intrebuintari neconventionale ale cafelei
Cafeaua ajuta la cresterea plantelor, daca zatul este turnat la radacina florilor din glastre, este un bun odorizant al frigiderului si un bun ingredient pentru masca de exfoliere a corpului.

Bauta, cafeaua iti ascute mintea si, conform unui studiu al Universitatii Dakota de Nord, anuleaza efectele colesterolului mare, despre cares e crede ca se afla in stransa legatura cu Alzheimerul.

Un alt studiu aparut in Journal of Agricultural and Food Chemistry, citat de Health, a demonstrat ca simpla inhalare a aromei cafelei, asociata adesea cu un moment de relaxare, are potentialul de a cobori nivelul stresului.

Excelent odorizant pentru frigider

Tot cafeaua este un excelent odorizant pentru frigider, boabele, macinate sau nu, atragand ca o sugativa mirosurile neplacute si eliberand aroma proprie. Un astfel de saculet sau o ceasca umpluta cu boabe pot fi lasate in frigider pana la cateva luni. Un saculet cu cafea poate fi agatat si in bucatarie, pentru a anula mirosurile.

Masca exfolianta pentru tot corpul

Pentru o masca exfolianta care iti va da instantaneu senzatia de prospetime ai nevoie de ceva zat de cafea, jumtate de cescuta de zahar (excelent exfoliant) si ulei de jojoba (care hidrateaza pielea fara a o lasa grasa). Toate se amesteca, iar produsul rezultat se intinde pe piele si se maseaza cu miscari circulare.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

astăzi, 22:34
187

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

astăzi, 21:23
374

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
516

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...