La betie, si-a "confundat" numele cu cel al fratelui sau!

La betie, si-a "confundat" numele cu cel al fratelui sau!
Fără număr... la infracţiuni! Un botoşănean de 22 de ani a fost prins de poliţişti beat la volan, deşi avea permisul reţinut! Mai mult, teribilistul "şofer" le-a oferit cu generozitate poliţiştilor datele de identificare, numai ca... pe cele ale fratelui său!
 
În noaptea de 15 spre 16 ianuarie, în jurul orei 00.05, poliţiştii din municipiul Botoşani au oprit în trafic, pe strada Griviţa, un autoturism marca BMW, care circula neregulamentar. La volanul autoturismului se afla A. Onisim, de 22 de ani, din municipiul Botosani, conducătorul auto emanând halenă alcoolică.

În urma testării acestuia cu aparat etilotest a rezultat o concentraţie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat; tânărului i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit faptul că A. Onisim avea permisul de conducere reţinut din data de 12.12.2009, fără drept de circulaţie. Totodată, cu ocazia activităţii de legitimare, conducătorul auto a comunicat poliţiştilor datele de identitate ale fratelui său, A.Mugurel.

În cauză s-au întocmit acte procedurale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80gr/l alcool pur în sânge şi fals privind identitatea.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
263

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
413

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
557

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...