Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, la ceas de bilanţ-FOTO

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, la ceas de bilanţ-FOTO
Conducerea Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Nicolae Iorga al judeţului Botoşani a prezentat, vineri, în cadrul primei şedinţe de Colegiu Prefectural din acest an, bilanţul activităţii desfăşurate în anul 2014 atât de către inspectorat, cât şi de către Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Încă de la începutul şedinţei, prefectul Costică Macaleţi a ţinut să felicite angajaţii ISU pentru modul în care şi-au dus la îndeplinire sarcinile, anul trecut, pentru salvarea de vieţi omeneşti şi în situaţii de urgenţă.

“Suntem în această formulă inedită şi am dorit să fim prezenţi toţi în cadrul unui Colegiu Prefectural şi ca un semn de apreciere pentru cei ce lucrează în cadrul ISU Botoşani", a spus prefectul.

Colonelul Radu Anton, şeful ISU Botoşani, a făcut o trecere în revistă a activităţilor desfăşurate în 2014 de instituţia pe care o conduce, ţinând să mulţumească tuturor celor care s-au implicat pentru dotarea cu mijloace de intervenţie.

“Obiectivul nostru principal este creşterea nivelului de siguranţă al judeţului, a cetăţenilor judeţului, dar asta nu depinde numai de noi, şi trebuie să o spunem foarte clar, depinde de nivelul de dezvoltare al judeţului şi de nivelul de educaţie al cetăţenilor. Ca direcţii principale pe care le-am avut în vedere pentru anul 2014 au fost reorganizarea instituţională, utilizarea cât mai bună a resursei la dispoziţie, am desfăşurat o sumedenie de activităţi privind creşterea nivelului de dotare pentru intervenţie, şi chiar crearea unor noi echipaje de intervenţie. În unele părţi am reuşit, în altele nu. Nu am reuşit să înfiinţăm noi echipaje SMURD la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale, este o problemă în analiză, atât la nivelul Consiliului Judeţean, al unităţilor administrativ-teritoriale şi al celorlalte instituţii implicate", a precizat col. Radu Anton.

















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Artele frumoase din Moldova” la Memorialul Ipotești

astăzi, 12:59
17

Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Botoșani, continuă seria de activități cultural...

Vrei să devii polițist? Iată ce trebuie să faci!

astăzi, 12:21
90

La data de 24 aprilie s-a dat startul înscrierilor pentru școlile de agenți de poliție, ”Vasile Lascăr”, Câmpina, și ”Septimiu Mureșan”, Cluj-Napoca. Pâ...

Doi expozanți la Colecția de Artă a Muzeului Județean Botoșani: ”Arta vizionară reprezintă un limbaj al sufletului”

astăzi, 11:43
44

Muzeul Județean Botoșani - Secția de Artă Plastică și Etnografie găzduiește, în perioada 11 – 31 mai 2024, în spațiul Colecției de Artă Botoșani, expoziția ”Inteli...