Inmormantata fara cap si doua membre!

Inmormantata fara cap si doua membre!

 Tamara Ailoaie, femeia care si-a ucis mama!  

Oamenii legii vor reincepe cautarile in cazul femeii ucise si transate, imediat ce vremea va permite acest lucru. Tamara Ailoaie, fiica victimei, este in arest, sub acuzatia de omor calificat si profanare de cadavre.

Procurorii spun ca din trupul femeii mai lipsesc doar capul, o mana si un picior. Oamenii legii au indicii despre locul unde ar trebui sa caute, insa din cauza conditiilor meteo inca nu pot demara cautarile, acestea fiind reluate de indata ce vremea va permite. Restul cadavrului a fost inmormantat.

Desi, initial, suspectul principal a fost nepotul femeii transate, ulterior mama sa si-a recunoscut fapta in fata procurorilor.

Femeia a marturisit crima in urma unor confruntari directe si dupa efectuarea unor teste cu aparatul poligraf. Cu sange rece si cu sadism rar intalnit la o femeie, dupa ce a comis oribila crima, a cumparat manusi, var si clor, pentru a sterge urmele, dar si sacii menajeri si sacosele in care au fost puse parti din corpul mamei sale.

Pe fondul unor discutii in contradictoriu intre mama si fiica, legate de o locuinta, femeia a luat un cutit si a injunghiat-o de mai multe ori in piept pe cea care i-a dat viata. Dupa ce a ucis-o, femeia a transat cadavrul, iar parti din corp au fost imprastiate pe un camp de la iesirea din municipiu, catre Suceava.

Desi crima s-a produs pe data de 24 ianuarie, aceasta a fost descoperita abia pe data de 6 februarie, atunci cand un vecin din caminul unde locuieste fiica a vrut sa remedieze o defectiune aparuta la o conducta de apa de la subsolul imobilului. El a gasit in subsol trunchiul batranei.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
430

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
438

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
254

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...