Înmormântare discretă pentru fosta doctoriță găsită moartă în casă-FOTO

Înmormântare discretă pentru fosta doctoriță găsită moartă în casă-FOTO
Fosta doctoriță Alexandrina Covalciuc, în vârstă de 72 de ani, care a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia pe strada Primăverii, a fost înmormântată joi, în Cimitirul Eternitatea.

De funeraliile care au fost foarte discrete s-a ocupat un nepot îndepărtat al femeii, la înmormântare participând o mână de oameni.

Printre aceștia s-au numărat câteva rude îndepărtate, foști colegi de la Spitalul Județean și vecini, care încă sunt șocați de destinul tragic al doctoriței și al soțului acesteia.

Și mai cumplit este faptul că pe ultimul drum nu i-a putut fi alături femeii cel lângă care a împărțit și bune și rele mai bine de jumătate de secol.

Soțul Alexandrinei Covalciuc, Liviu Covalciuc, zace pe un pat de spital în stare foarte gravă.

Cei prezenți la înmormântarea femeii i-au așezat peste sicriu câteva flori și au spus o rugăciune pentru aceasta.

La un moment dat, peste sicriul acoperit în care era trupul neînsuflețit al fostului medic s-a prăbușit o femeie, care a început să plângă în hohote, fiind o verișoară plecată de zece ani în Italia și care a revenit acasă pentru înmormântare.





Alexandrina Covalciuc a fost găsită moartă în casă, după ce alertați de mirosul care vine dinspre apartamentul în care locuia, vecinii au sunat la 112.

Când au pătruns în locuință, pompierii și medicii au văut o scenă greu de suportat. Femeia, intrată deja în putrefacție, era moartă pe pat, iar jos, lângă pat, soțul era în viață.

El a zăcut lângă cadavrul soției mai multe zile, neputiincios.

Cei doi soți nu aveau copii.

Dumnezeu sa o odihnească în pace!





 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Biserica și școala, o șansă de dăinuire a satului românesc (Foto)

astăzi, 12:01
24

Privind astăzi satul românesc, descoperim un univers de tradiții și obiceiuri, ce respiră din ce în ce mai greu sub asaltul societății de consum, care contaminează fiecare fibră a ...

PSD Botoșani despre candidații cu afișaj ilegal: „E rușinos să le zâmbești alegătorilor de pe marile panouri ilegale”

astăzi, 11:42
43

PSD Botoșani are încredere că toate autoritățile competente în organizarea alegerilor vor lua toate măsurile necesare împotriva candidaților și formațiunilor politice care &i...

PSD Botoșani: Primarul Cosmin Andrei anunță Poliție Anti-Drog și programe de consiliere în școli pentru prevenirea consumului de droguri

astăzi, 10:06
54

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, consideră că prevenirea și combaterea consumului de droguri în rândul elevilor trebuie să fie o prioritate a viitoarei administrații mu...