Primarul Ovidiu Portariuc îl dă în judecată pe fostul senator PDL, Iulian Urban!

Primarul Ovidiu Portariuc îl dă în judecată pe fostul senator PDL, Iulian Urban!
Primarul Ovidiu Portariuc a reactionat dupa ce fostul parlamentar al PDL, avocatul Iulian Urban, a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook ca edilul sef al municipiului Botosani este anchetat de procurorii DNA.

"Postarea cetateanului Urban pe Facebook, care a fost preluata imediat de presa locala, ma face sa reactionez pentru a limita propagarea acestei diversiuni PDL in mediul virtual si nu numai.

Din cate imi amintesc este acelasi individ care,atunci cand romanii au iesit in strada protestand impotriva guvernului Boc si pro Arafat i-a catalogat ca fiind "niste rame fara demnitate care isi merita soarta". Ulterior a fost expulzat din viata politica pe usa din dos.

Cred ca din acest punct de vedere nici nu merita prea multa atentie. Se vorbeste de un anumit contract incheiat intre Primaria Botosani si UverturaMall. Toate detaliile legate de acest contract au fost stabilite si decise in mandatul Flutur.

Toate documentele solicitate de DNA au fost transmise si este treaba autoritatilor sa stabileasca vinovatii sau prejudiciile.

Este regretabil ca un apropiat al PDL,fost senator al acestui partid,creeaza asemenea confuzii fara sa cunoasca macar 1% din realitatile Botosaniului. Cu greu am reusit in ultimul an sa restabilim increderea in fata finantatorilor interni si externi si ar fi pacat ca asemenea barfe politice despre lucruri intamplate in mandatul Flutur sa distruga iar reputatia orasului.

Increderea se castiga foarte greu si se pierde foarte usor.

In ceea ce ma priveste , il voi actiona in judecata pentru ca nu pot asista cu pasivitate la asemenea incercari de compromitere a imaginii si credibilitatii mele in primul rand in fata botosanenilor si apoi in fata partenerilor de dialog institutionali din tara sau din strainatate.

Aceiasi atitudine o voi avea si fata de cei care in ultima perioada au pornit o campanie de discreditare la nivel local.

Pacat ca unii nu stiu sa piarda, iar frustrarea imbraca forme violente si agresive", se arata intr-un comunicat remis de Ovidiu Portariuc redactiei Stiri.botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
4

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
40

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...