INCREDIBIL: Luata cu ambulanta de la scoala, fata de 14 ani a spus ca a consumat de dimineata trei beri, patru cafele si a fumat sapte tigari!

INCREDIBIL: Luata cu ambulanta de la scoala, fata de 14 ani a spus ca a consumat de dimineata trei beri, patru cafele si a fumat sapte tigari!

 arhiva  

Eleva are doar 14 ani si frcventeaza cursurile Scolii 14 din municipiul Botosani. Adolescenta spune ca ieri a luat si un pumn de pastile, pentru ca nu mai suporta viata fara parintii ei, plecati la munca in strainatate.

Fata de numai 14 ani a mers la scoala, astazi, fiind sub infleunta bauturilor alcoolice. In timp ce era in clasa, in jurul orei 9, i s-a facut rau, iar personalul scolii a solicitat interventia Ambulantei.

"Am preluat o pacienta de 14 ani cu intoxicatie etanolica, stabila, si a fost transportata la Sectia de Pediatrie pentru ingrijri", a precizat medicul Eduard Gurau, din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

Adolescenta le-a spus cadrelor medicale ca in aceasta dimineata a consumat trei beri, patru cafele si a fumat sapte tigari. Tot ea a mai spus ca ieri ar fi ingerat mai multe pastile, suferind din cauza faptului ca parintii sunt plecati la munca in strainatate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șofer dus la spital după un control al Poliției de Frontieră!

astăzi, 14:34

În data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 19.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectoru...

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...