Accidentare DURA pentru Marius Croitoru: DUBLA FRACTURA DE MANDIBULA

Capitanul celor de la FC Botosani, Marius Croitoru, s-a prezentat, marti dimineata, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, dupa ce acuza dureri in zona fetei.

Mijlocasul botosanenilor, care in partida de la Vaslui a fost eliminat pentru un falt dur asupra unui adversar, a facut o radiografie la Spitalul Judetean Botosani si a fost diagnosticat cu dubla fractura de mandibula.

In plus, Croitoru are si un dinte rupt si a fost trimis la Iasi la Spitalul "Sfantul Spiridon", pentru mai multe investigatii.

"Daca pun sarma trebuie sa stau 45 de zile pe tusa, dar eu as vrea sa joc in meciul cu cei de la Corona Brasov. Trebuie sa ma prezint la Comisia de Disciplina, unde sper sa primesc doar doua etape, pentru ca la meciul cu Brasovul sa revin.", a declarat Marius Croitoru pentru Stiri.Botosani.ro.

Jucatorul celor de la FC Botosani vorbeste foarte greu si nu are voie sa manance decat cu paiul.

Acesta sustine ca a fost lovit cu genunchiul in figura in timpul partidei de la Vaslui, insa a tras de el pentru a continua partida. "Am avut dureri mari, dar am continuat asa", a precizat Croitoru.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transformer de Botoșani. Cum face Valeriu Iftime trecerea de la patron la șef de județ

astăzi, 13:34

Proaspăt intrat în politică, prosperul om de afaceri Valeriu Iftime crede că nu este în incompatibilitate și în conflict de interese dacă își continuă contractele pe car...

Preasfințitul Nichifor Botoșăneanul va oficia Sfânta Liturghie și va sfinți casa parohială la o parohie din Botoșani

astăzi, 13:21

În data de 19 octombrie 2024, în Parohia „Sfântul Nicolae” din comuna Bălușeni, județul Botoșani, va avea loc un eveniment deosebit pentru comunitate și anume sfinț...

Becali și-a făcut calculele: ”Gata, nu mai am emoţii cu play-off-ul. Câştigăm şi cu Botoşani!”

astăzi, 12:13

FCSB are două victorii şi două remize în ultimele patru etape ale campionatului, iar Gigi Becali, patronul echipei roș-albastre, a comentat despre rezultatele etapei. În etapa 11, C...