INCONSTIENTA LA VOLAN - Trei victime, patru masini distruse in accidentul de la Baisa!

INCONSTIENTA LA VOLAN - Trei victime, patru masini distruse in accidentul de la Baisa!
Accidentul petrecut sambata in zona padurii Baisa a avut la baza graba si neatentia unor soferi tineri!

Cauza principala a accidentului a fost depasirea neinspirata, dar si ghinionul. Asta pentru ca drumul, si asa extrem de periculos, de la Baisa, acoperit cu apa din belsug dupa ceata si precipitatiile de la primele ore, a facilitat un adevarat carambol in momentul in care doi soferi au avut neinspiratia sa intre in depasire din ambele sensuri de mers, in acelasi timp.

Astfel, nu mai putin de patru masini s-au ciocnit, din cauza inconstientei a doi soferi de 33 si, respectiv, 20 de ani.

Cristian A., de 33 de ani, din Botosani, venea dinspre Suceava la volanul unui Audi A3. Acesta a intrat in depasirea unei coloane de masini in fruntea careia se afla un Ford Fiesta, condus de Romeo C., de 45 de ani. Din sens opus insa, in acelasi timp, o Dacia Logan condusa de Alexandru A., de 20 de ani, taximetrist in Suceava, a intrat in depasirea unei alte coloane de masini, numai ca pe sensul de mers dinspre Botosani. Acesta a intrat in depasirea unui Rover75 condus de Marius N., de 23 de ani, din Botosani.

Ce a urmat a fost greu de imaginat.

Toate cele patru masini au ajuns mormane de fiare, dupa ce doua dintre autoturisme s-au ciocnit frontal, iar celelalte doua, acrosate, s-au rasturnat in padure.

La fata locului au ajuns doua autospeciale ale Descarcerarii si trei ambulante, soferul din Rover avand nevoie de ajutor pentru a iesi dintre fiarele contorsionate ale masinii. Atat acesta, cat si alte doua persoane aflate in masinile implicate in accident, au fost transportate la spital cu politraumatisme si cu mai multe fracturi la nivelul mainilor si picioarelor.

Accidentul a fost cauzat de nerespectarea normelor privind depasirea unei coloane de masini. Continuam cercetarile, pentru a afla cu exactitate gradul de vinovatie a participantilor in trafic, a precizat Anton Viorel, agent-sef principal in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Botosani.

MAI MULTE FOTOGRAFII, AICI

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
129

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
96

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
267

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...