Si-a dovedit teribilismul pe sosea, chiar daca a pus in pericol viata mamei sale!

Si-a dovedit teribilismul pe sosea, chiar daca a pus in pericol viata mamei sale!
Un accident aproape tras la indigo a avut loc sambata, la numai cateva ore distanta de cel petrecut la Baisa, pe aceeasi sosea a mortii, in zona Hudum.

Doua autoturisme au fost facute praf de inconstienta unui alt sofer care, extrem de grabit, a intrat in depasirea unei coloane. Acesta nu a mai avut insa timp sa se incadreze pe banda lui de mers, pentru ca din sens invers venea un alt autoturism, impactul frontal avariind ambele autoturisme.

Marius I., de 26 de ani, din Avrameni, se indrepta spre Botosani la volanul unui Opel Astra. Barbatul se afla in masina impreuna cu prietena si mama acestuia, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa intre in depasire fara sa-si ia toate masurile de siguranta.

Astfel ca masina in care acestia se aflau a izbit puternic un Ford Focus condus de Lucian. U., de 25 de ani, din Botosani, care se mai afla in masina impreuna cu doua prietene, una dintre acestea fiind preluata de ambulanta si transportata la spital.

Din pacate, si in acest accident, petrecut la o mica distanta de primul, cauza este nerespectarea regimului depasirii. A fost si o victima si pagubele sunt insemnate, a precizat Anton Viorel, agent-sef pricipal in cadrul Serviciului Politiei Rutiere Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul Major al Armatei: Cum va apăra Armata Română județele Moldovei în caz de atac rusesc?

astăzi, 12:26
42

Jurnaliștii de la Ziarul de Iași i-au întrebat direct pe reprezentanții Statului Major al Armatei Române, iar aceștia au dat un răspuns evaziv legat de planurile operaționale.Sta...

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
60

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
89

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...