Încă un pas și gata! Supraacciza la carburanţi a fost eliminată în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor!

Încă un pas și gata! Supraacciza la carburanţi a fost eliminată în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor!

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a anunţat marţi, pe Facebook, că în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor s-a votat pentru eliminarea supraaccizei la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time.

Acestea mai trebuie să treacă şi de votul final în plenul Camerei, însă Sighiartău subliniază că „sigur vom fi victorioşi şi acolo”.

“Am înregistrat o primă mare victorie în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor: Supraacciza la carburanţi şi supraimpozitarea contractelor part-time au fost eliminate! Urmează bătălia şi votul final în plenul Camerei. Sunt sigur că vom fi victorioşi şi acolo. Românii trebuie să scape de supraacciza oneroasă la carburanţi şi de supraimpozitarea muncii part-time. Ar fi unele dintre cele mai bune veşti de sărbătorile de iarnă”, a scris Robert Sighiartău pe Facebook.

“Propunerea legislativă pe care am inițiat-o alături de colegii mei tocmai a primit undă verde din partea Comisiei de Buget a Camerei Deputaților și va ajunge mâine în plen. Solicit tuturor deputaților să voteze mâine aceste prevederi. Românii așteaptă aceste măsuri care restabilesc echitatea și vor ajuta economia”, a adăugat și Raluca Turcan, vicepremierul României.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
755

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
72

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
296

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...