Încă două zile de toamnă în decembrie

Încă două zile de toamnă în decembrie

Temperaturile vor ramane ridicate pentru aceasta perioada si in urmatoarele zile. Astfel, marti si miercuri, maximele se vor incadra intre 5 si 15 grade, in timp ce minimele vor varia intre -6 si 5 grade.

Marti, temperaturile maxime se vor incadra intre 5 si 15 grade, iar cele minime intre -6 si 5 grade. Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil, iar dimineata si noaptea se va semnala ceata, mai ales in sud, in centru si in est. In zona montana, vantul va sufla slab si moderat, iar izolat vor fi precipitatii mixte.

Si miercuri, temperaturile se vor mentine foarte ridicate fata de media perioadei, cu maxime de 4-14 grade si minime de 9 grade in sudul Banatului si -5 grade in estul Transilvaniei. In partea de nord-vest a tarii va incepe sa ploua slab si va bate vantul, iar in sud-vest va fi innorat. La munte, vor fi conditii pentru precipitatii mixte, iar vantul se va intensifica, mai ales pe creste, unde rafalele vor depasi 70...80 km/h.

Temperaturile vor ramane ridicate pana spre finele anului, cand vor scadea pana spre normalul perioadei.

 

Spre sfarsitul anului, regimul termic va fi apropiat de normalul perioadei. De asemenea, precipitatiile, indeosebi sub forma de lapovita si ninsoare, se vor semnala in ultimele zile din 2017 si in primele din 2018, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 25 decembrie 2017 - 7 ianuarie 2018, publicata luni.

In Moldova, vremea va fi calda pentru inceput, cu mediile maximelor diurne in jurul valorii de 9 grade, apoi se va raci in 30 si 31 decembrie pana la o medie de 3 - 4 grade Celsius. In a doua saptamana, mediile diurne vor oscila intre 3 si 5 grade. Valorile medii nocturne, in prima parte a saptamanii, se vor situa intre -1 si 0 grade, iar in data de 29 decembrie acestea vor creste pana la 4 grade, urmand o scadere pana la -3 grade, la 1 ianuarie 2018. In a doua saptamana, mediile nocturne vor varia intre -3 si 1 grad. Probabilitatea pentru precipitatii va fi relativ scazuta pe tot parcursul perioadei de prognoza, exceptand intervalul 29-30 decembrie, cand vor fi posibile precipitatii predominat sub forma de ploaie.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...