IN DIRECT PE LIVE BOTOSANI - Intalnirea presedintelui Traian Basescu cu oficialitatile botosanene!

IN DIRECT PE LIVE BOTOSANI - Intalnirea presedintelui Traian Basescu cu oficialitatile botosanene!

 TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei  

Situatia sinistratilor din Baranca si Radauti Prut, dar si problemele judetului Botosani, par sa fie motivele vizitei de vineri a presedintelui Romaniei la Botosani.

Live Botosani va transmite in direct pe internet, incepand cu ora 11.15, de la Hotelul Rapsodia, intalnirea dintre presedintele Romaniei si oficialitatile judetului Botosani!  

"Domnul presedinte doreste sa vada cum au evoluat lucrarile la Baranca si Radauti Prut, dupa inundatiile de anul trecut", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani.

Traian Basescu va ajunge in judet cu elicoperul, vizita la Baranca fiind programata pentru ora 9.00, pentru ca o ora mai tarziu, la 10.00, presedintele Romaniei sa ajunga la Radauti Prut. Vizita in judet se va finaliza in sala "Mihai Eminescu" a Hotelului Rapsodia, unde la ora 11.15 va avea loc o discutie pe teme economice si de actualitate.

"Temele de discutie vor fi axate pe absorbtia fondurilor europene, descentralizarea si situatia economica a judetului. Noi ne exprimam bucuria de a primi aceasta vizita, intrucat avem probleme importante de solutionat si credem ca domnul presedinte ne va ajuta dupa ce va avea dialogul cu noi", a mentionat Mihai Tabuleac.

In acest scop, a fost transmisa catre Administratia prezidentiala o nota cu problemele majore ale judetului. Este vorba despre drumurile nationale, si anume starea drumului Botosani-Targu Frumos, a drumului Radauti-Prut-Stefanesti, precum si cea a drumului Botosani-Stefanesti.

De asemenea, este inclusa in nota adresata Administratiei prezidentiale si problema Vamii Radauti-Prut.

"Am invocat si faptul ca judetul Botosani are nevoie de sprijin pe domeniul apa-canalizare. De asemenea, s-a mai precizat ca DGASPC are nevoie de o rectificare de buget pentru asigurarea salariilor angajatilor", a completat presedintele Consiliului Judetean Botosani.

La intalnirea de la Hotelul Rapsodia sunt invitati primarii din judet, parlamentarii de Botosani, executivul Prefecturii, cel al Consiliului Judetean, consilierii judeteni, directorii de institutii deconcentrate.

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
167

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
172

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
252

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...