Amenzi de peste 35.000 lei in urma controalelor efectuate in pietele din judetul Botosani!

Amenzi de peste 35.000 lei in urma controalelor efectuate in pietele din judetul Botosani!

 ALEXANDRU ZARUG  

Un control al comisarilor de la Protectia Consumatorului Botosani, efectuat la ordinul prefectului Cristian Roman in pietele din judet, s-a soldat cu sanctiuni si amenzi in valoare de 36.000 lei.

"Am verificat piete din Botosani, Dorohoi, Darabani, Saveni, Flamanzi. La 14 operatori economici am gasit nereguli. 10 au fost sanctionati contraventional, iar 4 au primit avertismente", a precizat Alexandru Zarug, comisar sef in cadrul CJPC Botosani.

Dintre neregulile constatate se numara lipsa elementelor de informare, si anume comercializarea de pulpe vrac fara etichete care sa precizeze producatorul si conditiile de depozitare.

In urma verificarilor, au fost oprite de la comercializare 70 de kilograme de pulpe, pana cand operatorul economic intra in legalitate.

De asemenea, alte 10 kilograme de carne de pasare au fost distruse, intruca produsul era decongelat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
6

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
42

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...